Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
De nektek igen, amikor csupán azt bátorkodtam írni, hogy lefelé is mehet! Volt már ilyesmire példa. Én magam is beragadtam a tavalyi 43-as vételembe. Tiborc kárörvendett itt, miután kritizáltam a beültető, felbeszélő dumája miatt, hogy eladtam a cuccot 46-ért! Én tavaly megfogadtam magamnak, hogy az első felhúzáskor megszabadulok ettől a nem is mondom mitől... És a magamnak tett fogadalmat be is tartottam. Tőlem írhat itt bárki bármit, én döntöm el mikor veszek vagy adok.
Nem értettem ezt az acsarkodást...Longosok- shortosok ellenfelek maradnak mindig, de legalább had örülhessen az a döntésének aki eltalálta az irányt! Mikor nyitottam a brókert meg a számlát, felhívták a figyelmemet, hogy csak blue kat vegyek.... Mindenki azt hitte csak nyerni fog. Ne b@sztassuk egymást!
Törölt felhasználó2024. 05. 27. 20:54
A sok idiota fasz aki annak örül, hogy a màsiknak rossz! Jó lenne ha vègre eltakarodna az összes!. (lesz itt mèg pislogàs)
Hát koma, nem tudom. :) Amíg nem látom, hogy a bikád beszántja a paraszt shortosokat... Holnap veszek valamennyit.... DM.m -17%.... becserélem próbára.
Igen .. Amikor úgy tűnik megtorpant , akkoráltalában bejön ha dobja az ember.. Múlt héten csütörtökön megtorpant - utána tudtuk péntek jön biztos nem emelkedik.. Szóval csütörtökön volt logikus dobni és várni mi történik hétfőn.. Hétfőn esett ... Necces mert nem valószínű hogy emelkedni fog holnap mennek ezerrel alteoba , nyomda otp Richter ez sem kedvez. Szóval ésszel! De mondom mikor egy részvény beakad( szarakodik pár Fton belül) akkor érdemes kilépni, ha nem jönne be felugrasz ujra 😂De az a ritkább .
Jelent valamit? Két vagy három napja esik, mit lehet ebből levonni? Venni kell? Meglátom mikor merek bele venni, mert tök mind1, ha lejjebb teszik. Erre a munkára 60-as részvényár is rizikós! Még 5 év a beragadtaknak? Senki sem gondolta volna, hogy kitömnek jó pár részvényest.
kicsim, a kárörvendőt nem rád értettem de hoztál egy döntést, nem jött be, várd ki míg megszabadulsz tőle hidd el nekünk se esik jól ami történik, de idejönnek a keselyűk, kihasználják a pánikhangulatot, learatják a babérokat
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.