Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Jo reggelt, Kedves vezetoseg remelem a karacsonyi ajandekban gondolkodtak… Kivancsi vagyok h vissza rakjak legalabb a tavalyi evvegi zarora. Ez lenne a minimalis ajandek a sok sok szivasra! Koszonettel Vakon Bizva!
Eleg bőven persze, de az egészségem sosem volt emaitt a szr miatt veszélyben. Volt egy kis pluszpénzem, amit úgy veszek azóta, hogy 'elszerencsejátékoztam'. Azért persze remélem, hogy valami visszajön majd belőle, de a 100-as átlagom tekintve nem mostanában számítok rá.
Egyik reszvenyben se volt hitegetes.Itt a DELTA-ban nagyon sok volt 210 amibol 16 ft lett xD 25 milliard amibol 5 milliard lett.Lockupok Amibol mar az tse lehet tudni kinel mennyi van mert nem koveti senki mar reg eladtak a lockupos papirokat de persze ezzel senki se foglalkozik.
azért a delta barnával stb nem ez a kategória, opus, appon lehetett keresni, volt egy komoly felmenet, itt lejtmenet volt, mióta delta.... a másik dolog az egészség, lehet h annak megy rá, aki azzal hitegeti magát h elengedte miközben belül ugyanúgy emészti magát, én ezt nem engedem el, ha megengeditek, ezt elengedni valójában nem lehet, a történtek miatt, amiket nemrég leírtam...aki azt mondja h elengedte is csak ezzel ámítja magát....tegye, én nem teszem....
Igaz, de Opus bejött 46 Ft-nal és 810 is volt, Appeninn , 250- nél jött ML 1100 is volt, Nutex, Nord, ehep volt többszörös áron mint bejött. Delta bejött 120-nal, itt még másfélszerezni sem lehetett.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.