réstetőn vagyunk ...némi petting és jöhet talán (tippmix) a réstöltés .....az esetleges 11750-770 körül lesz érdekes mit kezd a dax az alatta lévő réssel (11552-625)
a fő trend naposon azonban (kb. 11700 felett) nem árt elfelejteni , hogy long (azaz LONG)........érdemes figyelni a napon belüli sentimentet , mert ha sokan shortolni kezdenek vicceskedhet a dax a koitusz helyett.....pl. annó a 10787-10875 rést miután beleharapott a dax otthagyta , felment a betöltés előtt 13600 köré (ATH) aztán leballagott betölteni...a kettő között van majdnem 3000 pötty és 2 évecske kb
Nem látom, hogy be lenne árazva a no deal Brexit. Sztem ha bekövetkezik, az lesz a triggere a következő nagy korrekciónak. (Poziból beszélek, shortolom az Otit, a Daxot is shortolnám, de nem akarom túlfeszíteni magam)
Abszolút nem elhanyagolható a no deal Brexirt esélye. Az EU nem fog segget csinálni a szájából. Eddig sem tette, következetesen ragaszkodott, hogy nincs új deal, és új határidő is csak akkor, ha elfogadják a megállapodást - amit eddig 4x (!) szavazott le a brit parlament. Új határidő nincs, sztem nem is lesz, vagyis ha péntekig az angolok nem fogadják el a megállapodást, akkor no deal Brexit.
mert már beárazta bármi is lesz.....bármi "félelmetes" történik a tőzsdén egy idő után megszokottá válik.....görög ,olasz ,pig ,ruszki-ukrán válságok ,skót kilépés , trump ,brexit stb stb ...516 világvége és a világ csak veszi veszi a dodós cuccokat mert nincs jobb....annó esett 100 pöttyöt a dax , mert valami ruszki tank átment ukrajnába , a repcsi lelövésre majd 300-t ....a Krím elfoglalását már lesz&rta a világ és a tőzsde is ....amikor a náci bevonultak Párizsba rallyzott a francia tőzsde , mert vége lesz a háborúnak című elképzelés volt
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !