soha sem értem erre mi szükség van, te is felfelé vártad este 22 órakor, 13050 feletti nyitóval, ilyenek mindenkitől lehetne idézni, nincs olyan aki eltalálja mindig, nem ide írogatna..
passz a kérdés gondolom költői , ennek megvitatása a közgazdászokra marad , az biztos , hogy néha a tözsde és a reálgazdaság hasonló szintre kerül , de hogy az mennyi és mikor lesz gőzöm sincs.... mentünk felfelé ... 13500 felett voltunk már mikor azt gondoltam, hogy a 10 k alatti támaszaim kitörölgetem mivel azt valószínűsítettem, hogy jó pár évig nem kúszik az ár 10 k alá...aztán az alja 7960nál lett pár héten belül
Kíváncsi lennék hol lennének az indexek a berakott ingyen pénz nélkül. Sok éve torzítja a piacot és mindent. olasz államadósság 160 % körül lesz, év végére. :))))) 160, Ezt vissza lehet valaha is fizetni ?? vagy amint magasabbra ugrik a finanszírozás a mostani baromi kedvező környezetből csőd lesz. Júliusra (végére), augusztusra egy nagyobb korrekciót gondoltam, de már nem tudom. Évek óta az esésben long bejön de valahol totál abnormális ami megy. Én a 300-340et még mára is el tudnám képzelni de a hétre mindenképpen, nincs messze nagyon nincs egy kis ugrás. 500 kérdéses.
Én is ezt tippelném kb. Nálam 305-340 közötti céllal. Bár az EU nem kevés pénzt hagyott most jóvá. Mivel évek óta ingyen pénz megy ki tudja ,de lehet ez még feljebb viszi.
pénteken megpattant a h4 100 MA -ról , tegnap visszatuszkolták újra a felhőbe és már alázárt a napos emelkedő trendvonal alá (ami naposon bajlós árnyakat vetít előre , de erről majd később) ….várható, hogy újra neki ballag a h4 100 MA-nak (450 nálam) , ami ha törik (??? és nem csinál egy dupla aljat ) akkor a következő megálló lehet a kumó alja majd a h4 200 MA kisebb pánik esetén a h4 200 EMA http://keptarhely.eu/view.php?file=20200714v00suomte.png
Finnazen DAX: 12626 Dow: 26210 SP: 3172 Nasdaq: 10690 Nincs vészhelyzet, minden a longban maradt, igaz ez a Dax nyitó nagyon csúnya a 12800 után. Résbetöltés esélyes 12650 környékén, de utána, hogy merre...13xxx most távolinak tűnik.
Finanzenen most a kritikus 26100 felett a Dow, olyan 26200 környéke, a Dax pedig olyan 12610...hát az elég gyenge nyitó jelenleg még....talán a résig felküszködik 9 órára :) Nasdaqot leverték 10390ig, erre most a futija nagyot ugrott 10640 környékére...laza 2,5% plusz, na ez érdekes...
Ráadásul azt a pici tényt se felejtsük el hogy miért történt részben ez az esés. És valszeg nem ez volt az első állam ami így döntött. Következő szerintem Florida lesz talán.
Miből gondolod hogy vissza húzzák? Egyelőre igencsak eladás van futik terén még. Ha ezen a szinten marad dax futi vagy lejebb megy akkor short dobás longa atules. De egyelőre nem látom mitől lone ki.
12600-12650 közötti nyitóval nehéz lesz eldönteni merre az arra, komoly long szivató alakul holnapra...Ha megkegyelneznek az Usa futik talán 12650-12700 között nyithat....12700 feletti nyitó jelenleg kisebb csodával lehetne.
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !