én 1000 fölött kidobtam veszteséggel még 01.15-én....1800 darab volt 1050-1100 tartományból....legalább még volt kire önteni... de nem öröltem, mert 01.12-én még felrántották 1180-ig.....csak nekem sajnos nem volt beírva eladás, utána meg már nem vitték annyiért
Azért azt csak nem értem, hogy az EXIM igazgatósga jóváhagyta a projectet. Akármire ők sem bólintanak rá. Ha holnap beadok a kérvényt, az nem hír, mert pár nap múlva elutasítják, kész. De ezt már az igazgatóság, a legfelsőbb szerv hagyta jóvá! Nem tudom, tényleg ilyen sok idő kell az orosz válaszhoz?
..egyébként ilyenkor szoktak nagy dolgok történni, amikor már senki sem várja...Amikor felfokozott a várakozás, elmarad a tüzijáték. Azért én valami infót vártam volna a múltkori nagy forgalom után.
az a baj hogy ez már tul sokat nem megy max 3 szoroz de vannak még részvények amik 10 szerezhetnek ez a gáz a csepelnél várunk 3évet .és csak párszoroz konzum opus ott1 nord set est esatöbbi tudjuk ugye amugy igazuk volt kár volt ezt a szart venn i inkább a többivel foglalkoztam volna,kár volt hinni a fosban,ennyit a mostani rendszerröl a csepel legalább munkával keresi a kenyerét nem mutyival meg lopással és pénzmossással.és ezt érdemli hogy 3 éve semmi
CSEPEL