Kedves FIDESZ!
Remélem levelem jó egészségben talál benneteket.
Nem válaszoltatok a faxomra, melyet a nincs államcsőd tárgyban küldtem nektek. Lehet , hogy Józsi, az a megbízhatatlan postás rossz címre kézbesítette.
Kérlek benneteket, hogy ne riogassatok, mert az elmúlt nyolc év alatt annyi rossz hírt kaptam tőletek, hogy az amúgy is gyenge szívem állapota megromlott.
Ne akarjátok, hogy most kapjak szívinfarktus, amikor a paradicsom palántáim már szépen fejlődésnek indultak.
Emlékezhettek, hogy 12 évvel ezelőtt is, amikor olyan aranyos fiúk voltatok, rátok szavaztam, mert hát mégis a fiataloké a jövő. Hálásan gondolunk rátok, mert a családban mindenki felvette a 30 millió forintos kedvezményes lakás hitelt. Az a csúnya Medgyesi persze leállította az egészet, pedig a kis unokámnak is éppen akkor akartuk felvenni. Nem hittem el neki, hogy elfogyott a keret, hiszen ha addig volt, igazán juthatott volna a kis Bendegúznak is.
Szépen kérlek benneteket kerüljétek el az államcsődöt, mert akkor mi lesz a kis Bendegúz 30millós hitelével, hiszen a kis rosszcsontnak még azóta sincs lakása, pedig már 18 éves.
Legyetek jóba mindenkivel, mint én a szomszédaimmal. Gondolok itt a szlovákokra, az IMF-re, az EU-ra, meg arra a szimpatikus Obamára.
Remélem a németek sem felejtenek el bennünket, hiszen Viktor engedte ki az NDK-sokat, s ütötte ki az első téglát a Berlini Falból, s az EURO érdekében is eljárt.
Viktor, a kormány ülésen fenekeld el a csintalan , néha badarságokat beszélő barátaidat, s hétfőtől kezdjétek építeni a jövőt!
A tőzsdei spekulánsokkal ne törődjetek, csak az ország fejlődjön az irányításotok alatt, hogy a kis unokám is láthassa a felvirágzásunkat, mert legközelebb már ő is rátok akar szavazni.
Az Isten áldjon meg benneteket!
Összes Mari néni
Csak Csajok