Bodza: ez egy jó zene, köszönöm. :-) Én sem mindig vagyok jókedvű, így nagyon tudok örülni annak amikor az vagyok. :-)
Kolduska: Hát visszatértél? :-) Azt írja a horoszkópod, hogy ami késik az jön, és különben is aki másnak vermet ásik, abba esik bele másik. Ez valami ultrabölcs buddhaságos cucc. :-)
Tessék küldték neked palack postán link KOS (március 21. – április 20.)
Cipő horoszkóp: Melyik jegyre milyen topán illik?Te mint vérbeli Kos szülött sportos és fiatalos vagy. Fontos számodra az aktivitás. Korodtól, nemedtől függetlenül lételemed a mozgás, ezért minden ruhadarabodnak olyannak kell lennie, ami nem korlátoz a szabad mozgásban. Mivel nincs sok türelmed, az is fontos szempont, hogy a felvétel ne legyen bonyolult. Ahhoz sincs türelmed, hogy ágyban feküdj, és gyógyszert szedj, ezért a cipőd legyen mindig az időjárásnak megfelelően meleg és vízálló!
• Kedvenc színeid: világos égőpiros, vérvörös, méregzöld.
• Kedvenc mintáid: egyszínű, de feltűnő.
• A legjobb választás: Szerencsés vagy, mert szinte minden jól áll neked. Természetesen a sportos, fiatalos, vagány stílus az igazán testhezálló. Nem nagyon érdekel, mi az aktuális divat, ha beleszeretsz egy cipőbe. A legfontosabb szempont, hogy ne szorítson, és ne legyen bonyolult, hosszadalmas a felvétele. Bármennyire is tetszik neked valami első látásra, ha túl komplikált, akkor nem fogod hordani. Arra is gondolj, hogy jó, ha van több pár cipőd, mert hamar megunod az egy fajtát. Így jó, ha tudod váltogatni…
Fura hogy oszti elött 2 hétel mindig megjelenik 1-2 ilyen ember. Bezzeg 700 nál amikor strong vétel volt akkor nem.
Anno gurika-k volt ilyen régen, azóta javult
Nevelés kérdése Etus )
Csak Csajok