igen...még a spade által felvetett problémára akartam kérdezni: lehet-e pótolni az ízt, a papír tapintását? Szerintem ezek nagyon fontosak a régóta dohányzóknál!
induló készlet+rendeltem hozzá még két csomag normál patront, ez így 20 ezer, de van még belőle bőven
utána csak a patront kell rendelni, mondom kb felibe jön ki, mint a hagyományos
most speciel gőzöm sincs miről beszélsz:)), én az elektromos cigiről
és nálam teljesen kiváltotta az eredetit, nem is kívánom, 07:11 óta ezt használom, tökéletesen megfelel, nem mondom, első 2-3 napban furcsa volt, de hamar meg lehet szokni
nincs hamu, nincs büdös, nem cirkuszol az apjukom, nem égetek ki semmit, tiszta a ruha, a hajam, nem büdi a lakás, stb-stb
Kata, mennyibe kerül az első akció? Évtizedek óta dohányzik a férjem, próbáltam már mindent venni, befizettem 6000 huf-os terápiára...másnap rágyújtott...teljes csőd....szülinapjára most kipróbálnám ezt is...szerinted van értelme próbálkoznom?
Jól van Kata, különben szivarban is van elektromos :)), de azért az eredeti jobb, meg a tapintása és az íze is más :), az eredetit aligha pótolja , szerintem :)))))
"Látod LINDA 1 rossz szó,szegény Kinga mit szóljon?-:))"Magamba szállok".-:)) "
Igy igaz koldus, és legközelebb a nálad levö újságnál legalább az év meg a hónap stimmeljen :), bár az év az kevésbé lényeges úgyse jönnek rá h tavalyi :))
Csak Csajok