Nos ...
Spade megdicsért !
Ez számomra az igazí kétélű kard.
Tudom, hogy nem te írsz Koldus néven. Csak sejem, hogy ki. -:)
Bár jobban örültem volna ha a Humet vagy Phyla (vagy bármelyik másik rv.) topikban és rv. kapcsán kerülök képbe ismét.
Részemről a téma lezárva. Továbbiakban remélem nem kell mocskos, tolerálhatatlan szövegekek olvasnom.
Maradok tisztelettel továbbra is Mindegyikőtök felé :
Valaki rendszeresen a 62-es célárat írta be, amit nem elleneznék, de még rátettem 10%-ot ..ami a lányoknak szánt (kétértelmű? egyértelmű? döntsd el..de még szalonképes vicc volt!)
A céggel kapcsolatban direkt nem írok, mert úgyis félremagyarázzák, még a bétre feltett
hivatalos közleményeket is!
Ebben a topikban azt írhatom, amit akarok, 19-nél nem hiszem hogy bennfentes infó lenne a 69 :-)))
Egyébként a listából kítűnik egy fia lány nincs az üléseken...egyszerűen, mert férfiakat választottak meg :-)))
"Spade te semmit nem értesz abból, ami történik! "
Én tényleg semmit nem értek főleg abból ami a phylában történik, de örülök ha te érted :), Ezen kivül már csak azt nem értem h a phyláthoz meg a KK ügyhöz hogy jön az alább általad emlegetett 69-es figura, remélem az igazgatóság nem ezt csinálja a cég fellendítése ürügyén az igazgatósági ülésen :)))
De ez csak vitz, és tudom meg remélem is h van humorérzéked.
A KK ügyből sem...
a tőzsdei és személyes ügyekből sem, de nem is tartozik senkire, elértem,amit akartam, tisztázódott néhány dolog...más dolgok viszont aggasztanak..
de mellékes!
A neten mindennek utána tudok nézni, ami érdekel, de a pletykákat azért nem lehet sem ellenőrizni - sem kivédeni..mert nem tudod, mit beszélnek a hátad mögött, pláne..ha nem is te vagy a látható célpont, legfeljebb..két legyet akarnak...
úgyhogy nyugi !
EGYÉBKÉNT, HA NEM VOLNA HUMORÉRZÉKEM.. az elég baj lenne magamnak is:-)))
különben tényleg hogy van ez, rapi nemrég még dugájába dölt h igy oda meg úgy oda a barátság meg h tönkre ment aztán most meg itt viháncol...ha ez igy müködik én is szeretnék tönkre menni :))
Csak Csajok