Topiknyitó: Törölt felhasználó 2008. 02. 08. 08:44

Csak Csajok  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 07. 18. 22:52
Meg szerencse, hogy ez itt csak egy internetes forum, ahol az osztonos agressziot egyesek jol kielik itten, hogy meg az is rosszul van a kinzo modszerektol aki valojaban jot rohogne az egeszen.

Bar a Kinga es Famo kozti ugyet en is sajnalkozva szemlelem neha .... es halat adok az eletnek, hogy nem egy valodi homokozoban vagyok itt sokakkal, kulomben brutalis megtorlasoknak lehetnek tanuja....igy meg , lehet irni , ki-mit akar....ugy sem valik az valora ! :-)

Igazabol a velemenyetek nem erdekel, ami ugy hangzanek,mint egy kisgyerek arulkodasa a mamajanak ..... Ugy bizonyitsatok, hogy ertelmes hozzaszolast tudtok irni, ha az altal beket is csinaltok...mert hozongeni, es hozongettetni, nagyon egyszeru. En nekem nem sikerult, szo ami szo, de latom, itt a tipikus "konyortelensegekkel" sem lehet sokra menni. Megis ez tunik megoldasnak , sokak szamara.

Szerintem a Kinga es Famo kozos ugye, az Kingara es Famora tartozik, ha mar mindenki mas, ugy is keptelen beket csinalni a modszereivel, e ket felhasznlo kozt.

Mint etologiai esettanulmany, csak tanulni lehet itt is ! :-)
Törölt felhasználó 2008. 07. 18. 22:14
Jól termeltetek,ezt elovalvasom szóról-szóra,teli van érdekességgel.-:))
Törölt felhasználó 2008. 07. 18. 21:27
Előzmény: #4197  Törölt felhasználó
Te, Krizi, nem érzed úgy, hogy el kéne venni a tükröt és a számítógépet - pontosabban a monitort - a Kedves Kinga elől ?
Aztán kényszerzubbonyt rá és gumiszobába vele ...
:)))
Törölt felhasználó 2008. 07. 18. 20:23
Mindenkitől bocsi ,de már ez rég ki kívánkozik belőlem ,most ki adom magamból. Kinga ,kinguci,kingácska te egy szellemi toprongy vagy ,lehet ez azért mert ilyen a genetikai örökséged. Vagy csak azért mert így neveltek nem tudom. Egy biztos, hogy te egy értéktelen hulladék vagy,hogy ki a kurva jaj ez nagy ,és kényes kérdés. Vajon az aki azt szokta leírni hogy mit főzz,mit csinálnak a gyerekek,és hogy milyen bénán vezet, ez Famo.Vagy az aki leírja milyen bugyi van rajta ,hogy nézi és köszön neki ,a portás gyerek, ez te vagy Kinga és még folytathatnám. Azt is írod még hogy milyen kulturált vagy ,ez látszik is nagyon. Próbáltam békén hagyni téged ,de nem sikerül. Azért lehetsz ilyen, mert gyerek korodba ,senki se foglalkozott veled,ezért csontot kötöttek rád , de még a kutya is messzire elkerült. A te egyetlen bajod hogy lélegzel. Az én véleményem szerint az életre alkalmatlan vagy,de ezt te is tudod magadról. Kingácska lehet meg kéne nézned egy vonatot közelebbről,jobban éreznéd magad hidd el. Majd jövők új név titok,vagy lehet már jelen is vagyok.
Törölt felhasználó 2008. 07. 18. 19:21
Előzmény: #4194  Törölt felhasználó
Minden érték valóban....csak nem ilyeneken át, és nem ezen a szinvonalon.

Se nem teljesen különböző emberek ok nelküli kritizálásával...egyebek,.
Törölt felhasználó 2008. 07. 18. 19:17
Előzmény: #4194  Törölt felhasználó
Bevezetés. válasz erre 02.08
"Sziasztok!

Mivel szívesen beszélgetnék a tőzsdéről, meg úgy általában mindenről egy kicsit "Csajosabb" megközelítésben, úgy gondolom talán más is van így ezzel.
Pasiknak szigorúan csak saját felelősségre!!!
famo "
Törölt felhasználó 2008. 07. 18. 19:08
Előzmény: #4193  Törölt felhasználó
vroka, minden érték konfliktusokon át születik/érlelődik, hogy te a lapos tunya butaságot szereted, az más... -:) és az a legcukibb, amikor vki vkibe beleköt, és az mer válaszolni, az a konfliktuskeltő.. cuki-:). Nem normális -:) a famofélék léte is gáz, a szükséges rossz -:)
egész életében aláz mindent , és hittel teszi, ez a még nagyobb gáz, vagy.... -:) Szerintem.

meg ezek a nagy szavak, amikor "elkezdtem ezt az egészet", mit? nélküled is ment, nélkülem is.... mit kezdtél te el??? ami ezer éve létezett, csak a te kis agyadban kezdődött el vmi, vahogy ezt meg kéne érteni.... vagy tán már az ARPANET is hozzád fűződik??? Nem.
Törölt felhasználó 2008. 07. 18. 18:51
Előzmény: #4190  Törölt felhasználó
ezzel hogy le"koi"zol már beálltál egy bizonyos csoportba.
Törölt felhasználó 2008. 07. 18. 18:47
Előzmény: #4190  Törölt felhasználó
a konfliktusokból
s más problémájából sokat tanulhat az ember.

Törölt felhasználó 2008. 07. 18. 18:46
Előzmény: #4189  Törölt felhasználó
Arra gondoltam, amikor ezt az egészet elkezdtem, hogy mivel ez mégsem az NLC (ahol volt szerencsém olyat is látni, hogy gyermekét gyászoló anyát is kigúnyolnak...), talán lesz egy két kötekedő, mert az mindenhol van, de jókat lehet majd dumálni, hülyülni, mert egész jó arcok vannak a társaságban.

ez az NLC az a nők lapja café?

drága famo

ha ez igaz akkor azt látnod kell hogy az életben vannak olyan dolgok amik neked kívülről nézve
szörnyűnek vagy borzasztónak tűnhetnek.

famo nem tudod hogy azt az anyát miért is gúnyoltak ki.

lehet hogy olyan dolog történt ami miatt megérdemelte.
mondjuk nem vigyázott a úgy a gyerekére vagy ilyesmi.

sosem tudhatjuk hogy mi van a háttérben
kívülről persze csak az látszik hogy gúnyolták.

persze jó akkor sem illik de az indulatok sajna ilyenek.
amikor mondjuk látta egy másik személy éppen a gúnyoló hogy hogyan bánt a gyerekkel az anyuka.
Törölt felhasználó 2008. 07. 18. 18:41
Előzmény: #4189  Törölt felhasználó
koi: nem állok semmilyen oldalra, csak szóltam, hogy sztem miért magyarázod a bizonyitványod...
Szereted a konfliktust?
nincs elég saját problémád?
Akkor további jó szórakozást...
Nekem dolgom van.

Törölt felhasználó 2008. 07. 18. 18:39
Előzmény: #4179  Törölt felhasználó
Vroka

gazdi is önmagát adja ,igaz névcserét nem azért csinál amiért te azt gondolod ,mégse kelendő személy.

azt hogy te melyik oldalra próbálsz most beállni nem az indentitás tudatod dönti el,hanem az érzelmeid.

most jelenleg beilleszkedni próbálsz a számodra normálisnak hitt közösségbe.

Törölt felhasználó 2008. 07. 18. 18:37
Előzmény: #4187  Törölt felhasználó
nézd, annál, amitt bemásoltam, annál nagyobb szégyen nincs, így tőled dícséret, ha alázom magam -:ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
ÉS DRÁGA KIS BUTA AZ IS TÉGED MINŐSÍT HOGY KIZÁRATSZ BÁRKIT MEG AZ UGRI-BUGRI VROKÁT -:)

istenem, már a megfogalmazás is annyira buta, annyira TEYÉRBE mászó vagy, famo, az álszenteskedéssel...... katasztrófa:.........Szerinted, milyen nü az, aki a gyereke gyászét az ncl-ben leírja, ilyen okos, mint te, megérdemli.."ahol volt szerencsém olyat is látni, hogy gyermekét gyászoló anyát is kigúnyolnak...), talán lesz egy két kötekedő, mert az mindenhol van, de jókat lehet majd dumálni, hülyülni, mert egész jó arcok vannak a társaságban.

Érdekes lett így ez az egész, nagyon sajnálom, hogy ez lett belőle.

Exmittoménkivagy:

Igazságot tenni? :-)) Könyöm"

Törölt felhasználó 2008. 07. 18. 18:34
Előzmény: törölt hozzászólás
famo, nem veszed észre, hogy hogy röhögnek rajtad -:))) mindenki nullának tart, max. eszköznek .......
Törölt felhasználó 2008. 07. 18. 18:32
vroka-dlph-nulla, a nagy férfi -:)))
nyugi, exmnb, Morricone egy ilyen kicisnyes agyatlan fantáziatlan p...nak a szájából, mint famo szentségtelen -:)))))
Törölt felhasználó 2008. 07. 18. 18:31
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2008. 07. 18. 18:28
Előzmény: törölt hozzászólás
keress már egyetlen egy olyat, amikor rátámadtam bárkire is!!!! A legnagyobb bűnom eddig Ágnes Vanilla: Valaki más címú klipjének belinkelése volt (azért kaptam a sok Q anyázást..), aztán tegnap pedig Ennio Morricone-tól kapott idegrohamot ....

hallgassuk meg a másik felet is. :D
Törölt felhasználó 2008. 07. 18. 18:28
Előzmény: #4181  Törölt felhasználó
istenem, már a megfogalmazás is annyira buta, annyira TEYÉRBE mászó vagy, famo, az álszenteskedéssel...... katasztrófa:.........Szerinted, milyen nü az, aki a gyereke gyászét az ncl-ben leírja, ilyen okos, mint te, megérdemli.."ahol volt szerencsém olyat is látni, hogy gyermekét gyászoló anyát is kigúnyolnak...), talán lesz egy két kötekedő, mert az mindenhol van, de jókat lehet majd dumálni, hülyülni, mert egész jó arcok vannak a társaságban.

Érdekes lett így ez az egész, nagyon sajnálom, hogy ez lett belőle.

Exmittoménkivagy:

Igazságot tenni? :-)) Könyöm"
Törölt felhasználó 2008. 07. 18. 18:26
erről beszéltem.

ki határozza meg azt, hogy mikor mi a normális?

megsúgom.

egy pár pszichológus.
Törölt felhasználó 2008. 07. 18. 18:23
Előzmény: #4178  Törölt felhasználó
persze van az örök kételkedők magukat reális gondolkozónak titulált csoportok is.

Topik gazda

famo
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek