famo, lehet, hogy sokszor olvastad, de érted-e???? Képességbeli, szemléletbeli hiányosságaid vannak, szerintem.... a korlátaidat nem lépted át, csak fitogtatsz, menj verd meg jól a kutyát, remélem, jól megharap, hogy nehezebben takarítsál szenteskedve, amúgy futtasd magad öncélúan ésbután, meg a férjed alkalmazottait -:) (ellentmondasz magadnak), és csak azzal a 2 emberrel állj szóba, aki azért áll veled szóba, mert mással összeveszett, ez aztán megtestesíti azt a szemléletet, amit hirdetsz, de semmi közöd, (mint a szeretet alapja, atyaisten).... egy olyan negédes, kicsinyes, álszent nagyravágyó nőszemélyt még nem láttam, aki max. itt képviselhet még csak a címben is nőket, bocs csajokat. Ugyanis egyetlen egy nem csatlakozott -:)))
Tudod erre, csak azt szokták mondani, hogy nem lehet egyszerre k..-nak is és szűznek is lenni, választani kell -:))))
További jó önáltatást -:) szép önáltatást -:)
csak egy kérdés : apró ugyan, és nem is ide tartozik,itt kőkemény off-nak minősül, de mondd meg nekem kérlek : ha a phyl -t 10 forinton jegyzik majd , mit mondasz a sok kuncsaftnak, miért kellett 40 től folyamatosan tartani vagy venni?
jelen világgazdasági környezetben akármilyen vétel nagy vakmerőség
te honnan tudod mi lesz az árfolyam? honnan? nem tudod, ez az igazság, ahogy én sem, és senki...a többi smafu..vágyvezérelt gondolkodás...bárki tévedhet, emberek vagyunk,de amit ti ott abban a topikban műveltek ...nagyon nem szép...és most finom voltam
rapista légy már legalább annyira férfi hogy kimondd : az én megjegyzésemre reagáltál
most mit írod itt körbe?
meg nem hat amúgy - a fékeveszett szerepelnivágyás érték nélkül taszító
mások meg szeretik
ez van
még jó hogy demokráciában élünk, mindenki olyan (....) amilyen szeretne lenni
A közösre tényleg nem nagyon szoktam figyelni! :o$
Privi pedig csak akkor jön át ha nem játszom. De játszani már nem egyszer játszottunk korábban, de ezt Te is tudod! Legutóbb amikor összeakadtunk, akkor kis időm volt csak! Sajnálom ha úgy érezted, hogy nem figyeltem rád vagy ott hagytalak!
Természetesen ha összeakadunk, továbbra is örömmel játszom Veled! :o)
(még nem publikus infókat sem kérek Tőled, az ott egy más világ számomra!)
Csak Csajok