Topiknyitó: Törölt felhasználó 2002. 11. 06. 12:03

Civin J. az MTV-n.  

Ki látta? Mit szóltok hozzá? Én mostláttam Õt elõször. Amit mondott Szimpatikus volt, de a megjelenése...?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 09. 30. 15:27
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2002. 11. 09. 00:33
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
szia hjhj,
bocs a nem világos válaszért. én nekem nincs humet pozim régóta, bár bevallom a részvénycserével kapcsolatban sokáig fontolgattam hogy játszom egyet -lévén nem rosszabbbak az esélyek mint a kaszinóban - de aztán, úgy gondoltam hagyom. Így utólag ugyan könnyű azt mondani hogy be jött volna, de abban biztos voltam hogy a cég nem fog becsődölni és fizetni fog 180 napon belül. Igaz ez még mindig nem tuti, de a 180 napot nekem sok lett volna kivárni egyéb befektetéseim miatt. A dologban azért vagyok meggyőzve -mármint hogy nem lesz 180 napon belül csőd- mert, "a sztori nem így fog véget érni".
Civin ne m tűnne így el.
Ami a tajvani sztorit illeti, csak anynira vagyok képben mint bárki más. Azaz annyit amit civin mondott el. Tény hogy eddig nem rendeltek kintről alapanyagot, ami az alapfeltétele volna az egésznek, mert a gyár létesítés az semmi. És persze ezt is óvatosan kell kezelni.
Mármint a gyár kérdését. Mert ezt nem úgy kell elképzelni hogy egy óriási valami, hanem egy kis labor lényegében. Akár mint a Humet mostani üzeme, amit ha akarnak nevezhetnek gyárnak is, mert hát tényleg gyártanak, de az ismerősöm üzemét inkább nevezném gyárnak a Humetéhez képest, ami a méretet és e bevételt illeti.
Egyébként azon nem csodálkozom hogy sokan kételkednek a tajvani sztoriban, mert hát akárki mondhatja hogy kint mi van... Mindenki ismeri az enron sztorit, ahol a külföldi pénzmozgások mögött és földgáz szállítások mögött mi volt...
Összességébe n, én jelenleg is gondolkozom Humet pozi felvételén. Hogy milyenen azt még nem tudom. Ebben a pillanatban a long biztosabbnak tűnik, csak az árszint a kérdéses. Mint ahogy az is, hogy mikor jelentik be a következő tőkeemelést, és milyen lesz az árfolyam akkor. Mindenesetre magasabb.
Szóval én most a longra tennék, de csak sávosan. Nemsokára befolyik egy kis cash, akor lehet hogy megjátszom a régi szép idők emlékére.
Jah, és még valami. Nem elég a sztori... a piacnak is jó kell lennie...
Üdv,
Döme
Törölt felhasználó 2002. 11. 08. 17:02
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Döme:
..."a sztori nem így fog véget érni". Egy kicsit bővebben?
A kérdésemre nem válaszoltál, pedig nagyon érdekelne a meglátásod, mert nekem is van Humetem. Mindig adtam a véleményedre!
Törölt felhasználó 2002. 11. 08. 10:15
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Szerintem többen örülnének.:-))))
Törölt felhasználó 2002. 11. 08. 09:55
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
:-)
Továbbra is csak azt mondom, hogy a sztori nem így fog véget érni. Bármennyire is néhányan ennek (kár)örvendenének...
Törölt felhasználó 2002. 11. 07. 16:56
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Szia Döme!
Mint "régi" "Humet Szakértő" mit tudsz a távolkeleti beruházás állásáról,és az esetleges Humet "feltámadásról" -ha egyáltalán lehet ebben még bizni!?
Törölt felhasználó 2002. 11. 07. 16:10
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Én nem tudom Civinnél mit jelent a barátság, de szerintem a normális értékrenddel rendelkező embereknél mindenképpen mást...
Csak csendben említem meg, hogy az ember a barátján nem szokott keresni... Civin ezt többször is meg tette amikor a tőzsdei ár töredékén emelt tőkét, és a "barátait" a bizniszből kihagyta, ellenben a tőzsdén "barátainak" eladta azokat szép magas áron....
Ha ilyen a barátság Civinnél, akkor nem tudom ki kér belőle...
Törölt felhasználó 2002. 11. 07. 15:29
Előzmény: #5  Törölt felhasználó

Hat? Hat akkor elvezzuk a barati tarsasagot tovabb.
Törölt felhasználó 2002. 11. 07. 10:39
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Akkor most a barátok próbálnak vásárolni ?
Törölt felhasználó 2002. 11. 06. 21:48
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Telitalálat a Portfólió cikk címe, nekem is ez tűnt fel az egész beszélgetésből: "A Humet egy baráti társaság"
A 400 millió adócsalás tényleg nem összevethető a Humet számlaforgalmával, ebben valszeg Civin-nek lehet igaza. Viszont gyanús, hogy esetleg ez a nagyságrend nem a részvényműveletekkel van összefüggésben...
Törölt felhasználó 2002. 11. 06. 14:56
Előzmény: #2  Törölt felhasználó

Ellenben az Apeh, minden bizonnyal nem lesz szimpatikus.
En nem lattam.DEtalan jo is , hogy nem lattam.
Törölt felhasználó 2002. 11. 06. 12:37
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Nem mondott semmi érdekeset.Kiváncsi vagyok,hogy mit lép az Apeh.

Topik gazda

hjhj
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek