Értem és köszi a linket. Sicario fórumtárs hozzászólása elég tömör és velős, nekem nem tippnek tűnt. A részvény árazásához nem tudok hozzászólni, (longosként/vásárlóként az alacsony árban volnék jelenleg érdekelt.)
Óóóó...., köszi. Mondjuk nem erre gondoltam, de ez is azt mutatja szépen, hogy 2 milliárd adózás utánit vártak, de majdnem 3 lett. :) Így már kijönnek a számok, mely a Sicario lemaradását mutatja a 2023Q4-hez képest. :) Persze, ha nem Ő írta az előterjesztéseket. :)
Természetesen. Azért linkeltem be, hogy jelezzem a 22 ftos tipp valószínűleg innen származhat. A kérdés az, ha a concorde szerint 410 ft ér a cig az általuk tervezett számok mellett, vajon mennyit érhet valójában.
A cikk előrejelzése: "2023-ban 1,56 milliárd forint lehet az adózás utáni eredmény" A 2023. Q4 jelentés: Konszolidált adózott eredményünk
4 059 millió forint Szerintem nem érdemes ebből a cikkből messzemenő elvárásokat megfogalmazni.
Nem emlékszem pontosan és nincs időm keresgélni, de valaki tudja, hogy milyen 5 éves osztalékpolitikája van a CIG-nek ? Kb. 2 éve nyilatkoztak valamit, 2025.-ig előre jelezve. Lehet abban volt 22 Ft. a növekedéssel kalkuláltan. Csak, hát azóta sok víz lefojt a Dunán... :)
CIGPANNONIA kitartók