Pontosan de azt is tudjuk itt nem a Maltai szeretetszolgalat a moderator :-) viszont en biztos vagyok abban,hogy lassan zarodnak az ajtok itt 500ft alatt. Persze ehhez kellene egy pozitiv elso negyedeves gyj en bizom benn,hogy meg lesz.
a réstöltés azt jelentené, hogy a 2/3-os győzelmet gyakorlatilag nem árazza a papír, akkor kár volt végigizgulnunk a választás előtti szívást... persze az élet igazságtalan :)
Most azt mondom menjunk le es toltsuk be 425ft-nal de onnan siman benne lesz 100ft+.Lehet a modi is igy gondolja az utobbi napok kereskedesebol gondolom.Kis forgalommal is siman megjatszak onna fordulni fog a Stoch ertekek is a beka segge alatt lesznek.
Egyetértek, csak én épp most gondolkodok hova tegyem a maradék kp-ból a vételt, szerintem én már 440 körül ellövöm a puskaport, nem hiszek a teljes réstöltésben, lehet korai lesz a vétel, de ha lentebb várom akkor nem hiszem h kapok.
ha nincs hír ML-ek csorognak le, sajnos ez van. Különösen app és cig gyenge, és Opi a legerősebb, ez 2-3 hete látszik napról napra. Itt csak arról szól a játék hogy melyikben lesz hír, app kivételével bármelyikben jöhet, remélem itt vagy a Konziban. Amúgy a BUX is -1%-ot ment, nem sokkal teljesített alul a CIG.Holnap viszont tovább közelíthetjük a rést Trump miatt is.
Nagyon kezd beszukulni a bollinger szalag a haromszog csucsat lassan elerjuk.Tovabbra is all a 2 opcio vagy resbetoltes 425ft vagy irany 500ft+ hamarosan megtudjuk. https://invst.ly/7e86u
CIGPANNONIA kitartók