Nezd vissza a chartot amit Apr27-en masoltam be. Ott 2 opciot vazoltam fel amiben a resbetoltes is ott van. Nincs itt semmi gond,viszont a res ismet nincs betoltve. Majus vegen 540ft+ ezt tartom tovabbra.
hát nem egyszerű cigben, appban nyugodtan ülni, az a durva h se eladni nem mersz, mert hátha akkor jön egy hír, venni meg már nem tudok és ezt használják ki, mondjuk azok akik tudják a menetet...
amúgy MOL, OTP, Konzum, Opus, mind óvatosan vehető, a helyedben kis CIG-et adnék ezekért.. (esetleg Panny 700-on v Est 100 alatt ha elmennek odáig). és akkor nem kell az App-CIG duón mérgelődnöd.
Nyugi Balu ne hallgass senkire. Ha szerinted fel akkor türelem, ha le akkor parasztshort :) szerintem 440 körül fordul, mint a múltkor, így parasztshorthoz már túl közel van, de rám se hallgass.
Már egyszer majdnem, az nem volt elég ? :) nem értem miért a CIG lett a leggyengébb a "családból" nap végére, nap közben ez volt a legjobb... csalódás. z 447 :(
Várok még, Opi 676-on nagyon gondolkodtam, de most csak 8% a kp arány, nem tudom szintenként végig venni sajnos. Opit 666 körül várom, rés felett még, Konzumot rés alján 3060, ha nem teljesülnek akkor így jártam. Konzumot vettem szintenként, az vitte el a pénzt, 3430, 3350, 3250, most már nincs sok muníció sajnos. De ha nem kapok akkor lesz belőle CIG, az se baj :) CIG-ben én se dobtam pedig lehetett volna kicsit fogni rajta.
Nem tudtam sajna. Mire átgondoltam, és lejjebb álltam, hogy legalább minimális nyerőm legyen, addigra már késő volt, és azalá tolták le. Így jártam, most várom, hogy felkössék legalább a vételi árig. Jövő hétre csak meglesz egy kis nyerő rajta.
CIGPANNONIA kitartók