Én borúlátóbb vagyok és azt gondolom, hogy idén még lehet vásárolni majd 300 körül. Egyébként a mai varázslatos (12345-ös) számú komment megmondta a tutit :D
Az arfolyam pozitiv iranyba valo valtozasa egyenesen aranyos a topic jo hangulataval szigoruan TA alapon :-)mar ezekbol az indikatorokbol is latom a minimum celarat:-) talan meg egy fulescsesze alakzatot is osszetudnek hozni belole.
Ugye hogy ugye?? :D :D Olvasom tőled hogy "hetes" charton, közben nézem ezt a távol-keleti agyagedénykét ami augusztustól elér Peking alsóig (persze CIG-el biztosítva) s mellette elnéztem ma könyvet és a vételi "erőt" so-so forgalommal ... hát ez nálam minden csak nem TA. Viszont egy misztikus sci-fi regény bevezető szakasza lehetne nem? .. És akkor a felettébb gyanús árfolyam, a telihold fényénél elindúlt, hogy újabb áldozatokat szedjen a kietlen, sötét országutat szegélyező vízmosásban. Léptei gondterheltek voltak, lelkét a kétség gyötörte, kezében szorongatott Kínai levélben nem kapott konkrét választ a kérdéseire. Megfáradt lábaival nehezen mászta meg a 300 mm-nél alig magasabb buktatókat maga előtt. Ha a sötét lelke nem kap kielégítő választ akkor már csak MKB-ban ( Miss Kitömött Buxa) bízhat... de ha mégsem, akkor gonosz lelke tovább hajtja előre és további áldozatait falja fel a ködös decemberi éjjelen....." folyt. köv. :D :D :D
Csak szolok mult heten penteken 321ft volt a zaro.Ma 334ft-on zartunk igaz messze meg a pentek. Hangulat eleg negativ de azert igy is szepen alakult a papir.
Még nem láttad az én chartomat (szupertitkos), a teljes zsolnay porcelán készlet + az eredeti Ming kínai váza is rajta van (ez utóbbira a tigrispiacon akadtam nemrég) :)
CIG Pannónia