Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy meddig tudja tartani a 900-at. Szerintem nagyon hamar le fog esni a felére. Nem is tudom, hogy mi tartja ilyen magasan az árfolyamot.
Bookline:
Pozitív:
1.) Széles a választéka
2.) Antikvár könyveket is felhoz a keresésnél.
3.) Ingyenes házhozszállítás Budapesten!
4.) 3 könyv vásárlása esetén +10% kedvezmény, csak sajnos nem minden könyv számít bele az akcióba és CSAK AUG 31-ig
Negatív:
1.) 15% kedvezmény, valamelyik könyvnél csak 5%
2.) A könyvekbe nem tudok belelapozni
Konyvnet.hu:
Pozitív:
1.) Nagy kedvezmény 20%
2.) A könyvekbe bele lehet lapozni, azaz néhány oldal be van szkennelve. Itt nagyobb a kedvezmény 20%
Negatív:
1.) Kisebb választék
2.) Nincs antikvár találat a keresésnél
Szállítást nem tudom :-(
Az alexandrát, Librit nem ismerem
Érdekelne a többi is.
Törölt felhasználó2006. 08. 29. 08:55
Én rendszeresen rendelek a Booklien-tól, és most kicsit körbenézve egy csomó ismerősöm is. Én átlalában neten már utánanézek a könyvnek, tehát nem hiányolom a belelapozás élményét. Sőt mivel én áltlalában szakkönyveket keresek, sajnos sokszor olyat ami antikvár, így szuper jó, hogy nem kell végigturnom egy csomó antikváriumot, hanem itt rákeresve meglepően sok elérhető. A fiutárszolgálatuk meg 1-2 nap alatt lehozza nekem vidékre a pakkot. Az internetpenetráció folyamtosan nő, tehát van ráció a cégben szerintem.
Mivel a könyvszakmában dolgozom tudom, hogy ez nem teljesen így van! Pl. aki vidéken él, az sokkal nehezebben jut egy könyvhöz, főleg ha nem valami sikerkönyvről van szó! Másrészt akinek kevés ideje van, az általában munkahelyen, interneten rendel könyvet!
A konkurenciaharc nagyobb veszélyeket tartogat!
3-4 hete jutott jogerőre a MAGYAR KÖNYV CLUB rt. csődegyessége a hitelezőkkel... Emlékszem milyen fantasztikus pr cikket írt a napi a cégről pár éve. Könyvet az ember úgy vesz, hogy belelapoz a polcnál, vagy a standon. Legyen igazatok, és sok sikert!
Csal szemen bokott ez a mondat: "Ami új azt meg kell venni, erről szól a piacgazdaság!"
Nekem nincsen bookline-om, talan lesz, talan soha sem lesz, de a fontebbi mondatrol meg eszembe jutott az is, hogy ami regi azt el kell adni, mert a paic gazdasag arrol szol, hogy uj kell helyette! Kedves Digo, ne vedd szemelyes sertesnek.
u.i.: Sajnos nem lehet tudni , hogy a KT mennyiert kapott bookline reszvenyeket?!
Törölt felhasználó2006. 08. 28. 20:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
De szimpatikusak az ilyen részvények számomra, egy picit a Zwack-hoz hasonlítanám 1 nap kereskedés után!
Kicsi benne a forgalom, viszont senki nem akar megszabadulni tőle! Ez olyan megnyugtató! Remélem ezen nem változtatnak holnap sem!
Ami új azt meg kell venni, erről szól a piacgazdaság!
Kicsit drágállom az árát ugyanis, ha 900 Ft-ba kerül 1 db részvény, akkor a 3.275.000 db
jó sokra jön ki! Ér ennyit a cég!
Én azért belevettem! Ha ennyi, akkor ennyi, mint a boltba! Akartam, megvettem!
Hát mindent bele Ditrich Úr!
Én őszintén szólva nem nagyon értem, hogy mi ebben a pláne, sok magyar kiadónak hosszú ideje van már internetes könyvesboltja, nem ők találták fel a spanyol viaszt.
Bookline
Viszont, amikor belépek a rendszerükbe az nem https-en történik azaz elég egyszerűen meg lehet tudni a jelszavamat.
A szerződésben kikötik, hogy ők semmilyen felelőséget nem vállalnak ha esetleg a jelszavam idegen kezekbe kerülne ...
Ez egyébként nemcsak náluk bosszantó, hanem nagyon sok más oldalnál is ...