legjobbak ezek a 20 darabos dobálások... :) amúgy ahogy olvasom, már mindenki tud mindent a fórumon, meglássuk, ha nem lesz hír, tulajdonos váltás, stb, mennyire lesz szűk az ajtó:) amúgy meg én is egy szarjankó vagyok, vettem kis futurt, mint igazi lemaradó, aztán, holnap a nyakamba önti a forrás, jó lesz :D
ej, benézek erre minden zakatol, nordot közben háromszor eladták egymás között:)) most már valaki majd tépje fel a bif-et is 3-4kig:)) legyen miből hozni a szakértőket a v4 konferenciára
ráadásul nagyobb "rajongót" a Bif-ben nálam nehéz találni, de az igaz, hogy én mindig adok, ha már nagyon megéri talán tegnap vagy tegnapelőtt írta valaki, hogy "forintozom" a Bif-ben írtam is neki vissza, hogy 200 forintozom:) esetleg csak nem bűn, hogy megveszek egy nagy tételt 1510-en és adom 1700-on, vagy igen?
Törölt felhasználó2018. 01. 09. 22:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
Te bepróbálkoztál Évánál? Társkereső másik topic!!
hónapokkal ezelőtt volt, 1100-on állt a papír akkor, tehát az idő tájt volt az interjú hidd el, a Bif-ben nem félnapokra szálltam be 1510-en vettem sokat, na azokat már eladtam 1700-nál de van még 1550-ről is és hajlandó vagyok lefelé újra venni 1550-ig szóval lehet dobálni, aki akarja, újra veszek lefelé jelenleg 2 milliót szánok a visszavételre , ha lefelé indul
Sztem is behúztad ezzel az árjegyzőt,de mindegy is. A lényeg a nyereség, bár látva milyen jók a beszállóid a kiszállóid már erősen kérdőjelesek. Sztem túl sokat hagysz bennük. Biztos van 2-3 misi szabad cash raktáron, néha érdemes érlelni tovább a pozit mint 5-10 perc vagy fél nap. Bár ha holnap 1600 alatt visszakapod akkor nagy húzás volt valóban. Korányi interjút nem találtam meg végül....
BIF tulajdonosok topikja