Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Nagyon szép, méltányolható dolog ez a kitartó lelkesedés a pénz értéke iránt, még akkor is, ha azt a NER kezeli. Sajnos azóta se győzött meg senki, hogy nekem is szaladnom kéne a MÁK-ba. Érdemes a mai termést végigolvasni az állampapír tulajok topikban.
Azert ne keverjuk azt a reszt az enyemmel. Talan a Szell Kalman ter az 2. kerulet? Neki annyi, hogy a vasut hasonlo tavolsagra van, mint nekem es talan meg a korhaz is. Ma pont azt neztem, hogy lassan 2 ev telt el a vasarlas ota, ha most vennek fel hitelt majdnem a felvett hitel ketszereset kellene visszafizetni 10 ev foxen 15 evre, havonta 120+ 7,9% hitelfedezeti biztositas. Na ez mar az az osszeg ami akar kiadasra is buko addig Lala vetele ha mostani arakat kalkulal lehet ki tudja adni a hitel reszlet osszegeert. En ki tudnam adni a lakasomat a kb. 2 evvel ezelott kotott hitelosszegert, igy jo deal volt.
Én is szeretem, hogy minden karnyújtásnyira van tőlem (az én tempómban ez 1-1,5 perc séta) vallásosoknak templom, gyerekeseknek bölcsi, iskola, időseknek sztk, gyógyszertár, atm, mindenkinek boltok, tömegközlekedés, zöld, csendes. 🤗
"A historikus adatokból kiindulva a nyár közeledtével most is erősödhet a hazai fizetőeszköz, hiszen az ide érkező külföldi turisták forintra váltják a valutájukat." Na most akkor melyik ujjamba harapjak, mint kiderült nemzetgazdaságilag mekkora haszna is volna, ha végre nekiállnék airbnb-zni :) A mama köszöni jól elvolt az elmúlt pár napban a bűzös moszkván, és élvezte, hogy minden karnyújtásnyira van tőle.
A mai világ legnagyobb problémája a sok pénz az ingyenélőknek. Ők bemennek a közértbe és ingyen kapják szinte mint azo akiknek dolgozni köll érte. Ezért nő az infláció ,csökken az erkölcs és ez a mai kor. Káosz,szenny
Kérdésem az, hogy van-e itt a béten olyan, aki privi kapcsolatba a másik
fél jobb hozzáértési döntése alapján kereskedik (kereskednek)? Természetesen saját felelősségére.
Mind a MOL, mind a Richter a különadók ellenére ATH eredményt ért el, ha jól látom, ez szintén nem csökkenteni fogja az SZJA-t sem, ha mindkét cég úgy fizet osztalékot, ahogy eddig.
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn