Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
az nem rossz, valamiért kisebb rémlett. múltkor balla 1.2-1.3 milliós négyzetméter árakról beszélt, szóval 50 fölött szerintem nem fogod tudni eladni. ha jól emlékszem, akkor a tied jó állapotban van, de azért lehetne rajta mit felújítani. ha végül meghirdeted, akkor sok sikert!
Gyerekek ha ez valami offtopik szerüség ahol minden belefér akkor kiirom magamból hogy valami félelmetes mekkorát szeretkeztem ma a feleségemmel . Még mindig a hatása alatt vagyok .
CSOK speka,Széchenyi osztogatás,lopás megy tovább. Lesz itt infla. A kormánynak ha nem csinálná ezeket a lopásokat,osztogatásokat vége lenne. Igy a paraszt hatalomban tartja
Rahó,Előpatak,Sasad,Virányos,Rózsadomb,Hárshegy stb fel felbukkan 50 m² 50 milla körül. Ha valakinek van egy szutyka kelenföldön vagy békáson könnyen válthat egy kiemelt helyre ha talál egy barmot aki kicsenget 30-40-50 millát az értéktelenre
Nekem elég, ha egyvalaki megveszi, nem kell 10 ajánlat ;). 40-45-ért nem eladó, 50-55 körül már annál inkább meggondolandó. Sokat keringtem tegnap a budaörsi kék-piros boltban a sörök körül, de az hasonló kaliberü teljesen le volt fosztva, egy darab se volt. De mire visszaküzdöttem magam a hegyre olyan jó kedvem lett a mozgástól, hogy már nem is vágytam semmire.
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn