"Békemenet", avagy kiállás a korrupció és pedofilsimizés mellett
https://index.hu/belfold/2018/02/26/marcius_15-en_ujra_bekemenet_lesz/
"Március 15-én újra Békemenet lesz"
.
több millióan lesznek. a kossuth téren. külföldről buszoztatottak mennyien lesznek? :)
a fidesznemzet erkolcse, b. zsolt jo otlettol vezerelve ugy gondolja, hogy a pedofilia tamogatasat megturo parttarsait kell megvedeni azzal, ha vonulnak egyet . mindenkinek ott a helye, aki a pedofilia tamogatasat tamogatja hanyan vagytok ilyenek?
"Békemenet" Olyan emberek menete ez akik nyíltan támogatják a maffiacsaládok további gazdagodását és Magyarország Európa romboló kormányát. Ennek a korrupt és hazugságokra épített kormánynak bukni kell és minél előbb bukik, annál előnyösebb lesz Magyarországon az egész társadalomnak.
Itt hagyom Orbán láncra vert pincsijeit, mert egy felsőbb hatalom azt kérte, ültessük el a paradicsomot, meg a cserepes sárga rózsát az eső előtt! Ilyen parancsnak még az oroszok sem tudnak megálljt parancsolni!
Most is a kollaboránsokkal van a küzdelem! Azok akik az Európai Egyesült Államok kinyújtott karjai: Már nem is Magyarországon szocializálódtak és fiatalok. De lejáratják magukat ugyanazzal.
sungir (pampa) meghirdette az újbolsevik mozgalmat: "Csak a bíróságok által jogerősen elítélt bűnözőket szeretné a Mi Hazánk Mozgalom szibériai bérbörtönökbe küldeni."
Nem tudom milyen szinten akarják lejáratni a mihasznákat :-)
A mihasznák Orbán csicskái. Még saját képviseletük sincs, téged, pampát, egy fideszes aktivistát kellett Orbánéknak ide küldeniük, hogy mihaszna gúnyában öklendezd fel a fidesz propagandát.
„Rakjon sok párnát a feje alá, meg ne fulladjon éjszaka a saját nyálától!”
„Minden csütörtök éjjel kezdődött, amikor olyan köhögőroham tört rám,
amit hosszú-hosszú perceken keresztül nem bírtam abbahagyni,
taknyom-nyálam egybefolyt. Levegőt már egyre nehezebben kaptam, a
fájdalomtól berobbant a mellkasom” - kezdi a bejegyzését. Ezután a
férje mentőt hívott, akik másfél óra után meg is érkeztek, de orvos
nélkül. Lázat mértek neki, a hőmérő viszont csak 36,7-et mutatott. A
mentős ekkor felhívott valakit, feltehetően a kórházat, hogy
megkérdezze, beviheti-e a nőt. „Teszt nincs elég, ne ámítsa magát
senki, így természetesen a vonal másik végéről azt az utasítást kapta az
úr, hogy láz nélkül ne vigyen be, maradjak otthon. Se vizsgálat, se
adatfelvétel, se utasítás, hogy két hétig ne hagyjam el a lakást. Egy jó
tanácsot kaptam a mentőstől: rakjon sok párnát a feje alá, meg ne fulladjon éjszaka a saját nyálától” - írja a nő.
Orbánék az elmúlt hetekben bemutatták, hogy milyen impotensek is ők valójában, a kétharmaddal a kezükben is több hetes lemaradásban vannak a környező országok kormányaihoz képest. A magyar gazdasági szereplők is ugyanakkor álltak földbe, mint mondjuk a szlovák és román megfelelőik, de jelenlegi magyar kormány még mindig csak tervezget. Közben emberek tízezreit kell a cégek elbocsássák, mert a működésüket ellehetetlenítették a kormányzati intézkedések. A kormány az intézkedéseivel csődbe tudja őket taszítani, de megoldást az általa okozott intézkedésekre hetekig halogat. Ezzel szembe a szlovák, román, osztrák, horvát, stb. kormányok mind léptek, 1-2 héttel ezelőtt.
Impotens kétharmad, ez a Fidesz-Kdnp kormány. Kiegészülve a velük kollaboráló mihasznákkal.
Ahogy azt a Fidesz volt élharcosa, Simicska (tudod, aki Tiborcnak passzolta le a költségvetési csalást elkövető EOS-t) mondta: alkotmányos alapjogod nem túl értelmesnek lenni. De ezzel nem muszáj élj!
SeldonKuper: "inkább hiszek a Toroczkai-féle megnyilvánulásnak, mint a nácikozozó (anti)fasisztázó megnyilvánulásoknak. "
Te mag pampa pontosan megmutatjátok, hogy a Fidesz mivé vált az elmúlt években. Egy olyan szervezetet propagáltok, amely a cigányokat dögkútba valónak tartja. Ezzé vált a Fidesz-Kdnp.
Jelenleg épp azon fáradozik a mihaszna gúnyában rejtőzködő pampa és beosztottja, seldonkupi, hogy az Orbán és Matolcsy ámokfutás eredményeként összeomló forint nyögései mögé Sorost képzeljék :-)
"Békemenet", avagy kiállás a korrupció és pedofilsimizés mellett
"Március 15-én újra Békemenet lesz"
.
több millióan lesznek. a kossuth téren. külföldről buszoztatottak mennyien lesznek? :)