Topiknyitó: Portfolio 2017. 11. 13. 13:29

Az Y-generáció tarthatja életben a bitcoin ralit  

Ugrás a cikkhez
Egyre többször kerül elõ manapság a sajtóban, hogy az Y-generáció tönkretesz mindent maga körül - a szalvétától kezdve a bankokig -, azonban egy friss tanulmány szerint épp õk lehetnek azok, akik a bitcoin ralit életben tartják.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2017. 11. 13. 13:29
Előzmény: #1  portfolio
#2
Valami nekem nem passzol:
"Az Y generáció egy új típusú nemzedék, melynek kialakulásában a technika száguldó fejlődése játszott rendkívül fontos szerepet. Ha az 1900-as évek utáni időszakot felosztjuk, akkor ez a generáció a negyedik a sorban, az 1980 és 1995 között születetteket soroljuk ide.
A Z generáció tagjai az 1996-tól 2007-ig születtek. Tagjai tipikusan különböznek az előző generációk, főleg a közvetlenül megelőző Y generáció tagjaitól,[19] egy új típusú nemzedék, amelynek kialakulásában a technika száguldó fejlődése játszott rendkívül fontos szerepet. Az 1990-es évek végén születettek és az annál fiatalabbak beleszülettek a digitális technológiák világába, amelyben már elképzelhetetlen élni a Web 2.0, mobiltelefonok, más digitális és kommunikációs eszközök használata nélkül. A Z generációra használt másik fogalom a Marc Prensky által alkotott „digitális bennszülöttek” kifejezés.
De valaki azt megkérdezte tőlük, hogy mi az a bitcoin, vagy a részvény?
Megdöbbentő a viselkedésük, a nemtörődömség, persze tisztelet a kivételnek. Az emberi kapcsolatok lekorlátozódnak a közösségi oldalakra, egyszerűen személyes találkozáskor nem tudják kifejezni magukat, gyagyás "jútyúberokat" bámulják naphosszat.
Az 1000 dollárt rögtön egy csúcsmodell okostelefonra költenék és ezzel letelt.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek