Hohó, végre keresetté válik a nyolcáltalános végzettségű minimálbéres munkaerő. Eltöröm a kezüket, ha le mernek érettségizni!
Törölt felhasználó2005. 06. 28. 15:16
kérdés... ha valaki tudja írja le, hogy a végzettség az hogyan van ellenőrízve..., mert, ha én azt mondom 8 elemi kell csak a munkámhoz, akkor azt mondom nem??? a minimálbér miatt kérdezem...
Törölt felhasználó2005. 06. 28. 15:14
tisztelt zsa... 2 diploma és kapcsolatok??? nem beszélni kell, hanem tenni, ez nem arról szól, hogy mi lett volna ha.... én soha nem gondolkodtam azon, hogy mit hol rontottam el esetleg... a vállalkozásban egyébként nem diploma és kapcsolat kell..., hanem tenni kell
Törölt felhasználó2005. 06. 28. 15:09
én vállalkozó vagyok, 3 éve, de 1986 óta magam mondtam fel 4-szer , nekem egyszer sem mondtak fel... tudod ki a vállalkozó??? aki képes rá, és nem kell eltartani...
zsa! Azért ez egy kicsit erős!De ha elfogadom a logikádat elég sz@r lehet abból élni amit a sok gané elhullajt. Az fel sem merül hogy a versenyszféra tagjainak jelentős része még az iskolapadot koptatta vagy a homokozóban kereste a micsodáját 1986-ban?
Törölt felhasználó2005. 06. 28. 15:01
Tudod ki ma a sikeres vállalkozó? aki a privatizációk során jó időben ül jó helyen. Jelen időre is érvényes - tudatosan használtam az ül ige jelen idejű alakját.
vito te nem tudod, mit beszélsz. Aki ma a közszférában van, szinte kivétel nélkül megtehette volna, hogy átáll a sötét oldalra, speciel én is vagy kétszer A zabszem is csak annyiban az én konkrét problémám, hogy nem akarok olyan gané lenni, mint amilyen lehetnék. tudod, két diplomával, hatalmas kapcsolatokkal nagy dobásokra is képes lehet a gátlástalan ember. Tudod, ki a mai vállalkozó? Akit 1986-tól kezdődően azért küldtek el, mert semmire sem volt jó.
Törölt felhasználó2005. 06. 28. 14:51
A közszférához tartozik még jónéhány közpénzen élő alkalmazott, kimaradtak Zsa felsorolásából: 386 orsz.képviselőből 193 felesleges "hontya" = 2-4 milliárd Ft/év, megyei "honatyák", városi "honatyák", kerületi "honatyák", főállású pártalkalmazottak, az önkormányzatok és a nagy adatgyüjrő hivatalok "backoffice"-ai tele vannak bujtatott munkanélkülivel,. Nyugi Zsa úgy összejön a 200 milliárd, úgy hogy észre se veszed - csak egy kicsit majd jobban érzed magad
A közszféra mint a rablókapitalizmus egyetlen ellenfele? Ezt Te sem gondoltad komolyan, inkább csak szorul a zabszem...
Törölt felhasználó2005. 06. 28. 14:41
Tetszik a megoldás, egy intim kis menedékház a Spitzbergákon vagy a Garda Tónál, onnan még ingázni is lehet.., nagyösszegű betét a Kajmánon, kamatadó nélkül, ez az adócsökkentési program Bobolcsai néni - tetszen érteni?
200 milliárd forintos rész erejéig a fedezet a közszféra csökkentése (azaz tanárok, rendőrök, tűzoltók, orvosok, élelmiszer ellenőrök, munka- és balesetvédelmi ellenőrök, fináncok, hivatásos katonák, hivatali dolgozók, kórházi kiszolgálók létszámának csökkentése). A mai közszféra nettó keresete kb évi egymillió Ft.A bruttót számolni ostobaság, hiszen a nettó feletti rész csakis papíron jelenik meg, visszatért eddig is az államkasszába, evidens, nem? Tehát várhatóan 200 ezer dolgozó elbocsátását tartja helyesnek ez a kormány. Akkor, amikor a közalkalmazotti létszámot tekintve az uniós arány már ma is lényegesen magasabb, mint nálunk. Efelett az unióban 8 % körüli a közhasznú szervezetek - főleg karitatív - foglalkoztatottjaina k aránya, ez nálunk 1 %. Mindenhol propagálom: azért kell elépíteni a közszérát, mert az a rablókapitalizmust akadályozza. Ez az ország aranybánya lenne a környezetszennyezők, rabszolgatartók, tolvajok számára, ha a maradék közszféra is megroppanna. Ez a cél??!!
Azt nem tudom, hogy vajon ezekbe a luxusos dolgokba vajon a külföldi ingatlanok is beletartoznak-e, vagy nem véletlenül terjeszkednek Horvátország irányába?
Az ötéves adócsökkentési program 13 lépése - Gyurcsány részletei
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=55724