Nem is vartam ilyen emelkedest ez meg engem is meglepett:-) a dinamikja inkabb de erteheto. A masodik hullam kezdodott meg most lepnek szinre a veteli oldalon a konzervativabb gondolkodasu befektetok.Eddig kivartak de most meghoztak a dontest-strong buy.
Én ezzel a 246-os, +15%-os emelkedéssel elégedett vagyok. :) Ez lehetne záróra is. Kíváncsi arra vagyok, hogy ez a sok százezer eladó holnap is dugózza majd a 250es zóna elejét? Mert ugyan abban nincs sok logika, hogy másnap meg már nem adná ennyiért, de szokott olyan lenni, h eltűnnek az előző napi nagy eladók...
Annak érdekében pedig, hogy a felvázolt növekedési sztori még vonzóbb legyen a befektetőknek, a menedzsment beszélt arról is, hogy az AutoWallis igazgatósága a tavalyi év eredménye után olyan mértékű osztalék fizetését javasolja majd az osztalékelsőbbségi részvényesek számára, hogy azok osztalékra való jogosultsága kimerüljön, így 2020-ban, az idei év eredménye alapján már a törzsrészvényeseknek is lehessen osztalékot fizetni. A menedzsment terve egyébként az, hogy az osztalék mértéke akkora legyen, amely kellően vonzó hozamot biztosít az éppen aktuális kamat- és hozamkörnyezetben is.
AutoWallis Nyrt.