Kevesebb lett a forgalom mint amire számítottam de ez csak azért történhetett meg mert nem járatták meg annyira amennyire számítottam. és még legalább 6-8 egyéb ok miatt. Azt sem gondoltam, hogy ma zöldben zár de aggodalomra semmi ok mert találkoztam a jósnővel és mindenben megegyeztünk. Természetesen az volt a feltételem, hogy azonnal adja el a Wallis részvényeit( ahogy erre tegnap tanult kollégám nagyon helyesen felhívta a figyelmem, köszönöm:-) nehogy már itt poziból jósólgasson nekem. Erre kissé pofátlanul megzsarolt, hogy az üzletnek semmi akadálya ha 50% prémiummal veszem meg tőle! Mintha a fogam húzták volna... de azonnal tudtam, hogy nála jobb jósnőt nem is választhattam volna és minden pénzt megér:-) Részvény megvéve, jósnő felvéve :-)
Jó volt a záró, a nagy érdeklődés, kicsi közkéz és hogy annak is a nagy része megfordult már ezeken az árakon, nem a nagyobb korrekció felé mutat. Persze ez az 1-2 nap pihenő kellett, legalább a bollit bevárja. :-)
Ez így szép teljesítmény. Remek nap. 12millió papír fordult meg az elmúlt két napban 192-234 között, nagyrésze a 205-225 közötti sávban. Kíváncsian várom a holnapot.
AutoWallis Nyrt.