Fio -Brokernél vagyok .. és volt egy kis problémám velük vagy van is.. nem is kicsi...
Tanácsot szeretnék kérni hogy ilyenkor mit tehetek..
Elözöleg volt egy forint utalás hozzájuk és volt hogy vissza utaltattam ez gond nélkül ment..
Most dollárt utaltattam hozzájuk stb.. egy ideig volt náluk a pénz.. és ugyan oda ahonnan a dollárt utaltam akartam vissza utaltatni.. (erste befektetési számlaszám)
Naivan azt gondoltam vissza is lehet utalni a dollárt ha egyszer erröl el is tudott menni..
mondom a hölgynek hogy utaljon utalja pénzem fio brokernél erre mondja hogy a magyar számlájukon nincs elég pénz jelenleg dollár ezért nemtudja inditani majd csak 2-3 nap mulva.. ok mondom .. ez igy nem jo mondja tudják egyböl utalni de nem 0,15% os jutalékért hanem 1% os jutalékért prágábol mert ott van lovéjuk mivel ez egy prágai cég.. magyar pesti irodával kirendeltséggel... (szerzödéstbe benne van hogy 20000 euroig a szlovák bank garanciát vállal ha csödbe megy a cég a pénzemért)
Na szoval mondja hogy prágábol tudja inditani. mondom nem jo sokba kerül mondom nekik mennyi pénzük van idehaza itthoni számlán utalják azt el és utána késöbb a többit is.. ( igy olcsobb) mondja ok. mondom ugyanoda ahonnan utaltam anno a lovémat.. mondoják ok ... ( ha máshova akarnám utalni telefonon nem is tudnék megbizást adni rá csak személyesen mert alá kel irni a papirokat)
Szoval telefonos koddal megadtam utaltattam mondta a hölgy hogy pénteken elutalja.. elinditották.. t+3 nap az utalás idö.. e hét szerdán nézem mondom rajta kell lenni számlán lovénak erre nincs.. mondom majd csütörtökön várok még egy napot .. akkor sincs.. na akkor már felhivtam az erstéseket is hogy ugyan már miért nincs a lové még rajta mikor váltanám már a dollárt forintba mert most még nyernék rajta.. erre mondja hogy nem látják a pénz söt még függö számlán sincs sehol se szoval kérjek egy számlát az átutalásrol hogy faxolják át nekik .. addig is... szolok a fio brokernek küldjék a számlát stb faxolják és hiv a hapsi hogy email be hogy küldött egy mailt doc.. jo megnyitom látom hogy egy képlopoval kimentettett progirol kép szolovák szöveggel rajta tényleg az a számlaszám amin én vagyok ugyanoda utalnák de nem hivatalos papir semmi aláirás semmi dátum szoval irtam nekik hogy hivatalosat kérek és mind a két átutalásrol nem csak egyröl.. stb.. még nem kaptam meg majd talán hétfön mert most irtam ez t a mailrt nekik.. mondta az erstés ficko is hogy függö számlán a pénz péntekre legkésöbb rajta kell lennie és vagy vissza utalják vagy rákerül végre a számlámra de nem biztos.. nekik van egy dollár számlaszámuk amire jobb lett volna utalni mert már biztos megérkezett volna( mondta az erste..) hát jo de eddig se vissza utalva nem lett se rátéve a lové csak a duma hogy itt se látják itt már nincs a pénz stb..
Erstés srác mondta hogy keller számlaszám se stimmel igazán erste a tulajdonosa ök meg engem irtak be mint tulajdonos +azonositoszám.. tudjátok itt ersténél igy van.. lehet ez a gond..
megy a töketlenkedés ezerrel senki se tud semmit a pénz meg ki tudja hol van és egyre idegesebb vagyo k mert elég nagy összegrol van szo..
Erstés srác mondta ne izguljak elöbb utobb meglesz a pénz elveszni nem veszhet el..
Furcsálom hogy europába a bankok ennyire nemtudnak egy átutalást elintézni stb..
Már az is megfordult a fejembe hogy nem is tutalták el a pénzt a fio broker vagy tugy isten mi van de hétfön verni fogom az asztalt hog neke m hivatalos okiratot adjanak az átatalásokrol hogy hova ment és csináljanak valamit mert kár ér ( az elmaradt haszon is kár ha hetekig nem tudom használni a pénzem) ...
Már arra is gondoltam hogy megfegyegetem a pszáf al öket... hogy gyorsabban intézkedjenek.. mert nem igaz hogy az ügyfél nem tehet ilyenkor semmit ...
Mit tehetek ilyen helyzetbe???
Tanácsokat várom köszönöm elörre is.!
pénteken lett utalva egyik része pénzemnek utána meg 2 nappal lésöbb a többi... szerdára egyik része meg kellett volna érkezzen de nem érkezett meg pénteken se tud senki semmit .. hogy hol a pénz függö számlán sincs..
még nem tudom az uj utalást meginditani mert személyesen alá kell irni papirt hogy más számlára utalják vissza + még ma nincs rajta a pénz csak a k&h ba érkezett vissza ( fio -brokernek ott vezetik a számláját idehaza)
és elöbb külföldre kerül nyilvántartásba hogy programba lássam a pénzt.. ( ez még pár nap ugye) és utana ha látom ott a számlán tényelgesen a pénzt akkor tudom tulni..
egyenlöre csak telefonon közölte a fio -broker vissza utalásra került a pénz pár nap mire tényleg rákerül a számlámra.... ( mert ök prágai bank) ma még nincs rajta remélem holnap és indithatom az utalást.. minenesetre most megnyugodtam hogy rendezödhet a helyzet csak idö .. még 1 - 1,5 hét.. remélem ... csak ..
Megoldodott valahogy az ügy...
Vissza utalásra került a pénz a dollár a fio brokerhez rosz volta az átutalási adat.. vagy nem tudjuk miért..
Elvileg jo mert innen utaltam a dollárt a fio brokerhez.. erstétöl ugyanaz az adat lett vissza tulásra is de dollárt vissza már nem lehet küldeni .. de ugy se küldték át hogy átváltoták volna forintba a dollárt stb...
vissza utalták indithatom urja az utalást ( igy persze kétszer fizetem az utalási dijat..) Kérdtem erstét kérdtem fio brokert ki a hibás? hogy nem ment át a pénz? ök nem tudják ök jo adatot adtak meg ( fio broker)
erste meg azt mondja ö hozzájuk nem érkezett meg fio broker rosz utalást adott meg nekik van kifejezetten dollár számlaszám arra biztos már megérkezett volna.... szoval indithatom urja meg az utalást már dollár számlára stb.. és reménykedem hogy 4 nap mulva már tényleg megérkezik...
A poén az hogy kin kell behajtanom hogy levonták az átutalás dijat? fio broker? vagy én hibáztam mert nem kérdeztem meg hogy biztos hogy erre vissza is lehet utalni a pénzt?
Szoval szar az egész de legalább a pénz megkerült.. de attol függetlenül lelépek a fio brokertöl kicsit ködös ez az egész ami itt folyik.... Dollár számlasszámra remélem már megérkezik a pénzem majd.. szivok szivok mindenröl lemaradok ki tudja 5 nap mulva dolláron nyerek e még ki tudja hogy mi lesz fordulnak e a tözsdék az egekbe vagy a nagy mélybe..
Ez van.. utalás dijért pedig kit tegyek felelössé? 0,15 % ért pedig pereskedni se érdemes...
Köszi azért a segitségeteket azért kiderült a pénz meglett vagy igy vagy ugy.. csunya lett volna ha csak ugy eltünik.. remélem az ujabb utalással már végleg megérkezik a pénz..
( pont tegnap fenyegetöztem már ersténél is hogy kiváltom a hivatalos papirt hogy elutalátk és lesz ami lesz de annyiba nem hagyom hogy hol a pénzem..)
A felelős az a cég, akinél a pénzedet tartottad. Nem neked kell kinyomozni, hová tűnt a lé, hanem nekik. Nem tehetik fel a kezüket, kötelesek lekövetni a zseton útját.
Fu nagyon durva ... :(((
most hivtam a fio - brokereseket .. mondták hivatalos papirt is adnak hogy átutaláták idöbe két részletbe a dollárt.. de ök ennél többet nem tehetnek a pénz nem került vissza hozzájuk..
Erstések ugyszintén mossák kezeiket hogy a pénz nem került hozzájuk nem érkezett meg..
Kit jelentsek fel???
A fio- broker jo számlaszámra küldte jo keller számlaszámra az erstéhez...
14400018-10361966-10010017
+ az én azonosito számom... lett megadva csak egy bökkenö hogy a keller számlaszám tulajdonosa megnevezésbe nem erste bank van hanem én.. és lehet ez okozza a gondot de se függö számlaszámon nincs a pénz se sehol ma még az ügyintézö megkérdezi ersténél hogy rákerült e függö számlára a pénz vagy mi van..
Mit tehetek?? Ha még napokig nem lesz meg a pénz valamit kell csinálnom...
ez a print screenjük a programukbol alul tartalmazza mégis csak a dátumot pénteken elindult az utalás de még sehol a pénz ma se most nyomozzák ujra hogy függö számlán láthato e ugyan.. :S
Az erstés ügyintézö mondta hogy nekik is hasonlo progranjuk van szerinte azért nem átverés hogy utaltak...
Azért ha ma se születik eredmény hivatalos papirt kérek tölük hogy elindultak az utalások. .
Már bocs, de nem PFÁSZ, hanem PSZÁF Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete.
Amúgy meg, ha a cég nem működik belföldön csak internetes kereskedést tesz lehetővé, akkor a PSZÁF vajmi keveset tud csinálni.
A sikkasztás meg minden országban sikkasztás. Röviden: más pénzét saját céjára használja valaki.
Az általad elmondottakból pedig nagyon úgy tűnik, hogy a fijjug azért nem tudták azonnal küldeni a
zsét, mert éppen "befektetés alatt állt".
Ha meg a rossz befektetés miatt elvesztették vagy csak egy részét is, az aztán meg tényleg gáz. Kulcsár ügy.
Az engem dehonesztáló megjegyzésekről meg csak annyit. Tehettek egy szívességet.
hánymillio dollár ... ? dehogy.. nem az a lépték.. annyit mondok az állami garanciába amit a szlovák jegybank ad beleférek.. 20000 euro..
Remélem hétfön áttörés születik és meglesz a lové hogy hol van és végre mikor kaphatom meg idehaza..
egyébként szoval mivel nem tudták idöbe meginditani az utalást anno.(teljeset) . ( ha meginditották .) azért gondolom meg.. akkor az azt bizotnyitha hogy itt bizony használták másra a pénzem vagy nem tudom hogy hogy is van ez..ennél a cégnél.. de minden esetre különös..
C!
Te honnan jöttél, a holdról?
Ezek a baromságok meg "jótanácsok" amit összefirkálsz, annak a valósághoz anniy köze van, mint a pártodnak a liberalizmushoz!
Öcsibolha
Hogy tudok én leszakadni rólad, ha folyton követsz és jössz utánam.
Most már vennem kell DDT bolhaport, mert nagyon elleptél.
Nem tudom melyik nyüves korcskutyáról ugrottál rám...
Tudod édes öcsém, nekem nem kevés ügyvéd dolgozik.
Ilyen jogászi tanácsot az életben egyik sem adott még nem csak nekem, senkinek sem. Ez egy elemi szintű tanács egy blöffre, köze nincs semmilyen jogászi végzettséghez.
Újabb példa a hazuidozásaidra. Akkor vagy te jogász, ha én maszop-szadesz szavazó.
Lehet tudni, mi a cég székhelye?
Ha igen meg kell őket fenyegetni, hogy x napon belül nem indítanak meg egy utalást, a székhely szerint illetékes rendőrkap.-on sikkasztás miatt feljelentést teszel.
Még akkor is megéri, ha egy másik országban nehezebb lesz az eljárást megindítani, de szerintem ettől kellően beszarnak és nem cicóznak tovább. Senki sem akar egy rendőrségi eljárást a nyakába venni.
fele ennyi forintot mondjuk multkor gond nélkül vissza utaltak 2 nap alatt.. azt hittem rendbe van a cég ... dollárral se lesz gond.. kétszer annyi lovénál de ugy látszik ez már sok..
mikor pénteken reggel meginditottam reggel 9 kor az utalást.... mondta a nö ok megy.. vissza hiv! déluátn 2orakkor hogy kis gond van nincs annyi dollár készletük ide haza.. stb.. aztán lefikszáltam hogy küldjék akkor két részletbe.. a nagyját akkor most inditják mondták.. mondom de még ma elindul.. mondja már 2 ora.. már nem.. mondom mi?? direkt azért hivtam magukat reggel 9 kor hogy idöbe elinduljon.. most kell hivni délután 2 kor?? miért nem hivott hamarabb ha probléma van? mondta hát sajnálja stb.. jo.. mondta utána hogy ma elindul legyek nyugodt megbeszélte a kollléga nöjével... ok.. és ennyi volt.. kamu kamu hátán el se indult aznap... csoda ha elinditották... de ezt nem hagyom annyiba hivatalos papirt akarok látni mikor indult az átutalás aztán az elmaradt károm megtérittetem
ki tudja milyen dátummal inditották az utalást..
most nézem a képet amit köldtek a progijukrol.. dátum se szerepel rajta. röhej... kitörölhetem a seggem ezzel a melléklettel..
se aláirás se dátum.. se semmi.. csak egy kilopott kép amit én is csinálhattam volna ..
ja az meg a másik hogy egy ilyen összegget nem tudnak utalni vissza dollárba mert ide haza nincs annyi lovéjuk.. a számlán most jelenleg.. na ezen is ledöbbentem.. (magyarázta a csaj hogy e héten már volt egy pár dollár átutalás és azért...) de mondom miért? ott a pénz a számlámon ne szorakozzanak azt kell utalni nem más pénzét.... másra meg ne használják a pénzem ök ... stb.. nagyon etikátlan .. magyarázta a nö hogy mivel ök külföldi cég ezért prágába van a lovém stb.. stb.. mondta hogy idehaza olcsobb az utalás majdnem annyit tudnak utalni.. mondom ok akkor két részletbe engem nem érdekel csak kezdjék el utalgatni..... a nagyja idehaza el is indulta utalás pénteken ezt mondták telefonba.... de vicc mert a mostani képlopos kép a programjukrol ami van azt mutatja hogy prágábol utalták.. szoval kamuznak össze vissza.. nem is idehazulrol kezdték el utalni azt se de többet mint 0,15 % nem fogok akkor se fizetni az utalásért...
Azt hittem hogy egy nagy közép europai broker cég.. de ezek szerint elég nudli a cég..
Na hazaértem... akkor várjak türelmesen majd meglesz a lovém... jo... mást ugy se nagyon tehetek...
Külföldi tözsdéröl amcsirol annyit hogy számomra szerintem kiszámithatatlan .. 5ször 10 szer vágták ki a stoppom hiába tettem akárhova.. shortolással probálkoztam de beleuntam a sok kudarcba .. tejjesen kaszino az egész napon belül a nagy amerikai cégek le fel 2-3-4-5 % okat ugy mozognak mint a huzat..
A fed a multkor megszivatott meg bush .. a rendkivüli kamat vágással csomaggal stb..
szép kis nyeröm lett volna.. ja lett volna de nem ugy lett..
stop nélkül meg shortolni ki mer? volt olyan részvény ami egy nap alatt másnap nyitoba +30 % al fentebb nyitott.. vagy másik példa -20 % al nyitott másnap.. tejjesen kaszino az egész legalább is számomra.. lehet valaki profin le tudja trédelni a helyzetet de én nem .. stop nélkül meg nem mertem belevenni semerre se.. inkább azon vagyok már most hogy a magyar tözsdén majd megfelelö pillanatba olcson össze vásárlok minden félét és 2 évig rá se nézek.. sok a dolgom egész nap a tözsdét se tudom figyelni kezelni ezer egy dolgom van fontosabb ettöl .. dollár átváltásával vissza váltásával kompenzálhatnám a bukom amit össsze szedtem az amcsi tözsdén de mire megérkezik a pénz ..addigra már lehet a dolláron se fogok nyerni.. szoval itt tartok most mérgelödök hogy sehogy se jön össze nekem ez...
Be kellett látnom hogy az amerikai tözsde keményebb mint gondoltam.. nem az a kulcsszo hogy short se az hogy long .. mindegyikre rácseszhet az ember..
Söt már voltak napok mikor üldözési mániám támadt ..mert akárhányszor tettem be stoppot mindig szinte kiütötték... akárhova huztam.. kicsit olyannak tünt az egész mintha tudnák hol a stopt és verjük ki a gyereknek ne keressen még véletlenül se semmit.. bár gondolom ez azért titok ki hol tartja a stoppot...
Nem volna elvileg rosz az amcsi tözsde de nekem tul nagy falat..
A másik hogy ha fio -brokernél nincs részvény vétel eladás akkor addig nem tudom lekötni kamatoztatni náluk... (ök persze gondolom ilyenkor használják a lovéd másra majd ök megforgatják addig)
szoval jobb a nyugalom idehaza majd lesz egy portfolio belöle megfelelö áron aztán el lesz téve a pénz évekre.. Kész itt tartok most..
de egyenlöre mindenröl ha igy halad lemaradok a dollár átváltásrol is lehet meg az olcson részvényt venni sztorirol is lehet..
" közbe irhatjátok mit tehetek ilyen helyzetbe.."
:)
mindenek előtt nézd meg a -ba, -be, -ban, -ben használatát a nyelvtankönyvben :))) Na de ezt ne vedd kötekedének, csak sokadszorra írod rosszul.
A külföldi trade-eléseidről pedig BudFox-al együtt várjuk a tapasztalataidat.
A problémád amúgy egyáltalán nem olyan súlyos mint lehetne, bár én is a Pszáfban gondolkodnék ilyen helyzetben. Hogy miért nem? Hát mert nem fenyegetnek téged börtönévekkel... :)
A kapcsolódó történet ami a fenti értékrendemet borogatta ki alapjaiból a következő:
Asszonnyal rohanok a kórházba és keresem a parkolót, látom hogy állna ki valaki, helyet adok neki, torlódnak az autók mögöttem, jelzek és állok be a helyére. Erre elém ugrik egy hisztis liba, hogy ezt a helyet ő lefoglalja. Kis affér jön egy idősebb ember, mire én a fenyegetések hatására féltve az autómat keresek egy másik helyet. Gondoltam ennyi a történet.
Pár nap múlva felhív egy rendőr, hogy feljelentettek, hogy elütöttem a csajt és cserben hagytam. Bemegyek meghallgatásra, elmondom hogy nem történt semmi, asszony is bejön épphogy kijött a kórházból, elmondja hogy nem történt semmi. A jogsimat a meghallgatáson nem adják vissza, nem indokolják jogszabályokkal és majd csak a büntetőeljárás után akarják visszaadni. Fel akartak venni a bünözők listájára ujjlenyomattal, fényképpel, csak szerencsére éppen nem volt bent kollega aki ezt a munkát végzi. Kérhettem az ügyészségtől hogy a napi munkámban elengedhetetlen a jogsim, de már 2. hete semmi.
Közben kiderítettem a jogi hátteret is, azaz csak akkor tarthatnák bent a jogsit ha maradandó fogyatékosság vagy halál történik,m és akkor a vizsgálat végéig tarthatják bent.
Szóval ez itt a Balkán. A rendőrség egy sima hamis vádra azzal reagál, hogy meghurcol és a sárba tipor kérdés nélkül.
Szerinted ehhez képest miaz hogy egy kicsit később jutsz a pénzedhez? Mert ez nálad nem lehet kérdés.
(Mindeközben a T-com kb 2 hétig képtelen volt kijavítani az ADSL-em, hiába jeleztem naponta és hivatkoztam x órás kötelezettségeikre.)
azon aképen ugy emlékszem nincs dátum de majd megnézem.. szolovák az egész..
de most megyek közbe irhatjátok mit tehetek ilyen helyzetbe.. ( temetésre megyek havernak meghalt az apja.. ) mindenkinek meg van a baja..
Hát ott fogom hagyni öket... az biztos.. sajnos csalodtam a cégbe. söt volt hogy el akartam inditani egy shortot bank of amerikara és nem engedte a gép...... volt egy két afférunk már de ez a mi most van mindennek a teteje.. itt a vége..
Azon az elmentett képen milyen dátum volt ? Amikor őszerintük elindult a pénz ?
Mert pl. valalhol ha 10 óra után indulna a pénz, az csak a következő nap fog útnak indulni , plusz ugye 3 nap.. nekem volt hogy 6 nap alatt ért oda a pénz, hétvégét is beleszámolva.
hát az amcsi tözsde nehezebb mint gondoltam.. inkább elhagyom a placcot ezért utaltattam haza..
Fio brokier is vált dollárt forintra .. majd 150 ezer ft al rosszabbbul.. szoval dollárt szeretnék haza utalni igy nyerek dolláron ha vissza váltom idehaza ft ra... stb...
Akármikor meg nem akarom a dollárt ft ra váltani...
Szoval ülök bámulom a nullás számlám és semmit se tudok csinálni sehol sincs a pénzem..
Mit tehetek? fenyegessem meg öket pszáf al? ??
mondta erstés srác hogy vagy vissza utalják a lovém vagy rákerül dollárba a számlámra vagy átkonvertálják automatikusan!! ft ba.. a számlámra.. na ez nem jo mert akármikor akármilyen árfolyamon ne mváltom vissza..
Szoval bármi lehet...
De a pénzem nem uszhat el??
Csak azt nem értettem ha USA - részvényekben játszol most, akkor miért utaltattál a magyar számládra ? a hasznot akartad kivenni ?
És szoktam egéybként külföldre utalni. ÉS mindig olyan devizában indítom ami az ottani ország pénzneme : Németbe Eurót utalok, Ausztráliába - AUD , Usába - Dolárt.
Nem az lehet a hiba hogy külföldről hazafelé, Forintot kellett volna utatatnod ? és akkor forintban lejent volna meg a számládon ?
bár ebben nem vagyok semmenyire sem jártas..csak hátha segíthetem.
tudom bizonyitani hogy mennyi összeget tároltam náluk mennyi dollár lett hozzájuk utalva.. ( fio -brokerhez) stb... szoval nyugtassatok meg hogy a pénzem ne muszott el...
de az a poén hogy még körübelül se tudja senki se megmondani hogy mikor lesz valami a pénzemböl és hogy hova köt ki..
Átutalási problémák?
Tanácsot szeretnék kérni hogy ilyenkor mit tehetek..
Elözöleg volt egy forint utalás hozzájuk és volt hogy vissza utaltattam ez gond nélkül ment..
Most dollárt utaltattam hozzájuk stb.. egy ideig volt náluk a pénz.. és ugyan oda ahonnan a dollárt utaltam akartam vissza utaltatni.. (erste befektetési számlaszám)
Naivan azt gondoltam vissza is lehet utalni a dollárt ha egyszer erröl el is tudott menni..
mondom a hölgynek hogy utaljon utalja pénzem fio brokernél erre mondja hogy a magyar számlájukon nincs elég pénz jelenleg dollár ezért nemtudja inditani majd csak 2-3 nap mulva.. ok mondom .. ez igy nem jo mondja tudják egyböl utalni de nem 0,15% os jutalékért hanem 1% os jutalékért prágábol mert ott van lovéjuk mivel ez egy prágai cég.. magyar pesti irodával kirendeltséggel... (szerzödéstbe benne van hogy 20000 euroig a szlovák bank garanciát vállal ha csödbe megy a cég a pénzemért)
Na szoval mondja hogy prágábol tudja inditani. mondom nem jo sokba kerül mondom nekik mennyi pénzük van idehaza itthoni számlán utalják azt el és utána késöbb a többit is.. ( igy olcsobb) mondja ok. mondom ugyanoda ahonnan utaltam anno a lovémat.. mondoják ok ... ( ha máshova akarnám utalni telefonon nem is tudnék megbizást adni rá csak személyesen mert alá kel irni a papirokat)
Szoval telefonos koddal megadtam utaltattam mondta a hölgy hogy pénteken elutalja.. elinditották.. t+3 nap az utalás idö.. e hét szerdán nézem mondom rajta kell lenni számlán lovénak erre nincs.. mondom majd csütörtökön várok még egy napot .. akkor sincs.. na akkor már felhivtam az erstéseket is hogy ugyan már miért nincs a lové még rajta mikor váltanám már a dollárt forintba mert most még nyernék rajta.. erre mondja hogy nem látják a pénz söt még függö számlán sincs sehol se szoval kérjek egy számlát az átutalásrol hogy faxolják át nekik .. addig is... szolok a fio brokernek küldjék a számlát stb faxolják és hiv a hapsi hogy email be hogy küldött egy mailt doc.. jo megnyitom látom hogy egy képlopoval kimentettett progirol kép szolovák szöveggel rajta tényleg az a számlaszám amin én vagyok ugyanoda utalnák de nem hivatalos papir semmi aláirás semmi dátum szoval irtam nekik hogy hivatalosat kérek és mind a két átutalásrol nem csak egyröl.. stb.. még nem kaptam meg majd talán hétfön mert most irtam ez t a mailrt nekik.. mondta az erstés ficko is hogy függö számlán a pénz péntekre legkésöbb rajta kell lennie és vagy vissza utalják vagy rákerül végre a számlámra de nem biztos.. nekik van egy dollár számlaszámuk amire jobb lett volna utalni mert már biztos megérkezett volna( mondta az erste..) hát jo de eddig se vissza utalva nem lett se rátéve a lové csak a duma hogy itt se látják itt már nincs a pénz stb..
Erstés srác mondta hogy keller számlaszám se stimmel igazán erste a tulajdonosa ök meg engem irtak be mint tulajdonos +azonositoszám.. tudjátok itt ersténél igy van.. lehet ez a gond..
megy a töketlenkedés ezerrel senki se tud semmit a pénz meg ki tudja hol van és egyre idegesebb vagyo k mert elég nagy összegrol van szo..
Erstés srác mondta ne izguljak elöbb utobb meglesz a pénz elveszni nem veszhet el..
Furcsálom hogy europába a bankok ennyire nemtudnak egy átutalást elintézni stb..
Már az is megfordult a fejembe hogy nem is tutalták el a pénzt a fio broker vagy tugy isten mi van de hétfön verni fogom az asztalt hog neke m hivatalos okiratot adjanak az átatalásokrol hogy hova ment és csináljanak valamit mert kár ér ( az elmaradt haszon is kár ha hetekig nem tudom használni a pénzem) ...
Már arra is gondoltam hogy megfegyegetem a pszáf al öket... hogy gyorsabban intézkedjenek.. mert nem igaz hogy az ügyfél nem tehet ilyenkor semmit ...
Mit tehetek ilyen helyzetbe???
Tanácsokat várom köszönöm elörre is.!
pénteken lett utalva egyik része pénzemnek utána meg 2 nappal lésöbb a többi... szerdára egyik része meg kellett volna érkezzen de nem érkezett meg pénteken se tud senki semmit .. hogy hol a pénz függö számlán sincs..