izomman20

Regisztráció:
2018-12-07 12:21:56
Hozzászólások száma:
7 571
Utolsó hozzászólás:
2019-07-24 13:50
Pontok:
Tapasztalati: 4
Aktivitási: 3
Népszerűségi: 1

utolsó 20 hozzászólása

Dátum
2019-07-24 13:50:34
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #45109
Az összehozott vagyonom tőkém kemény munkám (évek)  és befektetés gyümölcse . Természetesen a vagyonnak van hozadéka . 
Azon senki se botránkozik meg , ha valakinek van nyugdíj ( csak abból akar később megélni ) vagy bármilyen megtakarítása és állampapírja részvény megtakarítása  annak is van hozama amit az adófizetők  fizetnek vagy a cégeknél a dolgozók éh bérért (vagy kicsivel többért aminek már örül ) dolgoznak és a profitból tudnak neked tulajdonosnak fizetni osztalékot . A cég is elveszi a melós munkájának gyümölcsét  ( a profit nagy részét  ) különben nem üzemeltetné a bulit . Akármennyire is fújoltok a lakás kiadás is egy gazdasági tevékenység és itt is van verseny, ha lepukkant lakást akarsz kiadni megnézheted milyen delikvensek jönnek hozzád és mennyiért adod ki!      
2019-07-24 13:27:00
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #45108
Anyámnak nincs fölös pénze amije van elmegy kajára, nincs miből felújítani. Állampapír vételedből  finanszírozza az állam az autópálya építést és hasznos ..Jobb esetben  rosszabb esetben ahogy lenni szokott a „kamatos kamat miatt”  csak az államadósság újrafinanszírozása történik belőle ergó a kamat teherre bocsájt ki az állam állampapírt amit megveszel. Neked munkád 0  az állampapírral és hozza a pénzt míg a lakás kiadás ha nem is sok , de munkával jár. 
2019-07-24 12:31:56
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #45101
Ez szerintem egy nagyon szűk befektetői réteg aki üresen parkoltatja a lakását és lemond évi 7-8 % os haszonról.. Inkább aki ennyire fél az albérlet kiadástól ne fektessen be.. Ez egy másik kérdés , hogy a törvényi szabályozás nem megfelelően védi a tulajdonosokat és  sokan inkább ki sem adják a lakást.. Én is csak közjegyzővel merem kiadni..Mert akkor vagyok valamennyire védve  valaki viszont eddig se jár utána a dolgoknak és parkoltatja inkább a lakást üresen.. 
2019-07-24 12:29:09
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #45100
Nem kell annyi  ács asztalos hegesztő és megannyi munkásra igény egy recesszióban egy kamatemeléses környezetben nem lesz verseny a "hasznos" munkáért sem csak a nagyon jó szakemberek lesznek munkában és nem  évről évre emelkedő bérek mellett ..Vigyázz mit kívánsz ez után a hozzá szólás után befejeztem lépek. 
Általában a befektetőnek van pénze és az újítja fel a lakásokat nagyon sok család tojik a felújításra (Lásd anyám lakását ) tehát ez sem teljesen igaz amit írsz persze lehet mindenre példát találni  , de a befektető "aki profi" csak lepukkant lakást vesz értéket generál és magasabb áron kiad , mert  a megtérülés  minél nagyobb nagysága a cél és így lehet csak kaszálni!
2019-07-24 12:11:57
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #45096
Egy bizonyos lakásszám fölött pedig a lakások menedzselése is érték =  munka . Szerződés kötések lakó kiválasztás karbantartási problémák  számlázási ügyintézés vízóra millió dolog . Sokan azt hiszik, hogy 0 munka  van vele tény ha kevés lakás kevés a gond , de még mindig van vele valamennyi. A magas kamatozású betéttel vagy állampapírral viszont 0 ismétlem 0 a munka gond  úgy kapsz értéket a pénzedre , hogy nulla munkát teszel bele és nulla értéket generálsz.
2019-07-24 12:09:15
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #45092
Minden panelom lepukkantan szutykosan vettem. Értéket generáltam (pénzt és munkát tettem bele felújítottam) és így jobb haszonkulccsal tudtam\tudom kiadni. A befektető álltalában ( aki ért hozzá) lepukkant lakást vesz és felújít = értéket generál  mert tudja azon is nyer. (sőt valaki nagyobb átalakítást is csinál mondjuk 1 nagy lakásból többet AirBNB stb )  Ha nem így teszel nem sokat keresel a lakáson. Nem sok közötök van az ingatlan piachoz nincs is egy darab se nektek szerintem csak az észt toljátok vagy kiszálltatok és várjátok , hogy később olcsón bevásároljatok. Ez a vonat szerintem elment   ( volt realitása de csak eddig ) , mert kamatemelés jön és pénzpumpa  kint .
2019-07-24 12:00:14
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #45086
Ez csak a fejedben van, hogy nagy a kihasználatlan hely.. az olcsó pénz megteszi hatását sokan vállalkoznak.. Tény a munkaerő egy korlát jelenleg , de az emberekért folytatott verseny felveri a munkaerő költségét így örülhet a paraszt.. Akkor lesz szarba a paraszt ha nem lesz a munka erejéért verseny.  Mondjuk egy magas kamatkörnyezetben ahol lehúzza sok vállalat a rollót vagy meg sem alakul!
2019-07-24 11:57:58
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #45084
Stagnálásra számítottam én is a hazai ingatlanpiacon jövőre, de az Amcsiban idénre tervezett 3 kamatcsökkentés és az EKB pénzpumpa erős támaszt ( meg a család támogatási rendszer ) ad az ingatlanpiacnak sőt további áremelkedés várható az olcsó pénz miatt. Az olcsó pénz a mestereknek is fog plusz munkát generálni, majd mennek felújítani vidékre. Mindenki még a nem befektető is  ( ha van egy lakása vagy szerez idővel még hitelre is) jól tud kijönni belőle. Az ingatlan árak emelkedése  a „nyugati világ „ felé történő felzárkózást jelentik ahogy a bérek is zárkóznak fel roham tempóban. Nem csak a bérek leszenek 5-10 éven belül az  Osztrák 80 % án ( már most is brutális pénzeket lehet Pesten is keresni aki ügyes)  hanem az ingatlan árak is ez vele járója. Hogy tud kijönni jól ebből az egészből egy átlag proli? Úgy, hogy azt a nagy értékű ingatlanát értékké teheti  vagy ami jobb kiadja leköltözik vidékre és 150-200 e ből bőven megél  még dolgoznia sem kell ha ügyes csinálhat távmunkát egyebet vidéken vagy mehet ki Ázsiába és rázhatja a rongyot a Thai csajoknak. Micsoda élet micsoda karrier. Ja hogy ehhez kicsit gondolkodni is kell és nézni a lehetőségeket  változtatni? A lehetőségek adottak most vidéken is indul be az árnövekedés tollasodik a jónép. Az echte német meg ahol 50 % os a bérlakás arány szívja a fogát , hogy  nincs tulajdona csak a drága bérleti díj.. Szerencsére a nyugdíj jó így még elvan egy darabig  vagy ha van esze nem nyomorog Münchenbe hanem elkezd a nyugdíjából világot járni vagy Kelet – Európába költözik.. De a sok migrancs miatt egyre csökkeni fog szegények nyugdíja hallottam tervbe van véve kinti ismerőstől.
2019-07-24 11:43:17
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #45079
Túltermelés? Tudod hogy növekszik Ázsia  és  Afrika? És némelyik Dél  és közép Amerikai ország?  ( alacsony bázisról ) Lesz kereslet a portékára mindenki a világban autót elektronikai cikket és egyéb nyugat európai nyalánkságot ( életszínvonalat akar) Miről beszéltek  mikor több milliárdos réteg akar és lassan egyre több is fog  emeltebb életszínvonalon élni? Ez nem megy egyik napról a másikra de ez egy óriási vásárló bázis Kínában már épül ki a középosztály  és elég sok dollár milliomosuk van már most is.. De Indiát se kell félteni.
2019-07-24 11:39:19
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #45078
Majd nézze meg megát egy recessziós környezetben ( ami itthon biztos hogy nem lesz szerencsére..)  amikor nem lesz munkája és elmarad a bérfejlesztése.. Sokra megy ha esik a lakás ár ha fizetése nem lesz amiből bevásárolhatna. Olcsó pénz ösztönzi a szereplőket, hogy csináljon valamit a pénzével és termelő gazdaságba tegye ne pedig a bankszámlán magas kamatra tartsa a pénzét 0 %  gazdasági teljesítménnyel hozzájárulva. Az ingatlan kiadás vétel felújítás  igen is gazdasági tevékenység még akkor is ha sokan itt nem akarják elismerni! (Lakhatási szolgáltatás ) Nekem is egyszerűbb volna  csak kamatoztatni a pénzt ennyi dolgom se lenne… Egyébként tovább emelkednek szépen az ingatlan árakhoz a bérleti díjak … újra 7-8 % os hozamokat is el lehet érni külső kerületekben Pesten számításaim szerint ami  veri a szuper 5 % os állampapírt és az árnövekedésről ne is beszéljünk ami továbbra sem fog az olcsó pénz miatt megállni!
2019-07-24 11:34:52
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #45076
Alacsony  kamat és a pénzpumpa mindenkinek jó.. Jó a gazdaságnak , mert pörög munkahelyeket teremt és magasabb béreket generál a munkaerő hiány. Jó az ingatlanosoknak a nagytőkéseknek is , mert gazdagodnak. Nyer - nyer. A magas kamat megöli a gazdaságot és kialakul a recesszió munkanélküliséget generál és elmaradnak a bérfejlesztések. Aki ilyen környezetben sem találja meg a számítását nagyon tudom sajnálni! 
2019-07-24 11:17:18
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #45074
Nagy hiba volt leállítani túl korán állították le az EU ban nem olyan erős a gazdaság mint az USA -ban.
2019-07-24 11:16:37
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #45073
Erre indul be a pénzpumpa no para.. A friss olcsó pénz hajtja fel az árakat .. Megfigyelhető, hogy ahogy az EKB behúzta a féket és a pénznyomdát leállította úgy lassul a gazdaság.. Ahogy újra elkezdi nyomni úgy fog erőre kapni Németország is.. És elkezdik ..
2019-07-23 13:24:32
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #44961
Világvégét mikor most jön a kamatcsökkentés Amcsiba és a pénzpumpát beindítja az EKB? Hagyjuk már.. Aki kiszáll nagy hibát követ el.. Kamatemelés hosszú hosszú időre most úgy néz ki elnapolva eszköz árak pedig mehetnek tovább fel.. 
2019-06-27 10:19:58
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #42717
Így van akinek nincs itt Pesten megfizethető ingatlan tessék nézelődni vidéken és benépesíteni azt a környéket is!
Kirád amúgy Borsod onnan jövök jó kis hely  tiszta a levegő szép zöld minden és tele van dombbal! 
2019-06-22 09:22:06
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #42484
milyen egy szemét patkány troll vagy hallod hallelujah ! Ncsend csak a szikár tényeket szokta leírni! 
2019-06-21 18:14:14
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #42446
csak opció ha akarom inflációval növelhetem automatice ( külön megállapodás nélkül ) a bérleti díjat
Nem kell egyeztetnem nem kell akadékoskodnom következő évtől minden emelkedik és kész. Ha nincs infláció akkor  nem változik a bérleti díj ..
2019-06-21 18:11:13
mutat
2019-06-21 15:51:25
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #42427
Sőt jobbat mondok a fizetéseket se szokták deflációban csökkenteni a dolgozónak..
2019-06-21 15:49:38
mutat
Lakásárrobbanást vár Magyarországon a guru #42426
Nem a tej és kenyér árát se szokták csökkenteni..

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE