900 azért nem mostanában volt, de valami rémlik még a Járais korszakból. Azért mi is voltunk 1150 környékén is. Itt is csak a 196-300 körül beszállóknak valódi a mosolya.
Fiatalokat hogy szeretnék megszólítani? Van egy Facebook oldal és ennyi? Investing en 2018 as adatok szerepelnek. Nyári szünetet követően gyúrjanak ilyen irányba is.
Múlt héten írtam az info@appeninnholding.hu e-mail címre, hogy mi újság van a közgyüléssel kapcsolatosan, de még nem böfögtek vissza. Ma ismét rákérdeztem...
"Az Appeninn ingatlanprojektjei, valamint az Indotek Group és a tőzsdei cég közös fókuszterületei – ideértve a turisztikai fejlesztéseket és a regionális terjeszkedési terveket – az első pillanattól fogva magától értetődővé tették, hogy egy akvizícióban meghatározó értéknövekedési potenciál rejtőzik – hangsúlyozta Jellinek Dániel, kiemelve azt is, hogy tőzsdei jelenléte is vonzóvá teszi az Indotek Group számára az Appeninn Nyrt.-t. Hozzátette: szakmai jelenléttel is támogatni kívánják az Appeninn hatékonyabb, eredményesebb működését, eddigi tapasztalataikat és szaktudásukat becsatornázzák a tőzsdei vállalatba; az ezzel kapcsolatos javaslataikat a következő közgyűlésen, amint a járványhelyzet engedi, elő is terjesztik."
Én maradok a TA és a szerencsekerék mellett, a szájba diktálást (reméljük nem perverzebb) ráhagyom Jellinekékre. Kezdek magamnak is sokká válni, bocsi mindenkitől. A továbbiakban mellőzöm önmagam, de tényleg többet vártam volna a két új tulajdonos részéről. Majd szeptember végén megolvassuk a féléves jelentést.
Ja, arra az ruszkik és a ferde szeműek, duplán. Nyitottnak kell lenni nyugatra és keletre is :) Még a romáknak és a niggáknak kell kell valami eladható történetet kitalálni. Talán a segélyből szoc.támogatásokból vagy azok helyett "app részvény vétele" drogpreventációs programot hirdetni "befektetés a gyemekeitek jövőjébe" jeligével.
Appeninn real