az a baj uraim hogy itt is ugyanaz meg mindig valamely oldalra kell állni? nem volt ebből elég hát nem veszik észre .mind két oldal téves átverés,egymást átverik,ezekből ki kell maradni és semlegesnek kell lenni amennyire lehet.legyen már mindenkinek saját gondolata és ne az egyik vagy másik oldal.hagyjuk már megfőni őket a saját levükben és nézzük kivűlről.ez a mokuskerék ez helytelen-megtévesztő rendszer de nemcsak az országban az egész földön-megtévesztés megy.
Eddig lehet, de ha így mennek a dolgok tovább, hogy Ukrajnát az utolsó filléréig támogatja az EU, akkor köszi szépen nem kell! Az egyéb f@szságaikról akkor még nem is szóltam.Lásd például a német vezetőket! Csak hányni lehet tőlük, amit csinálnak.
nem vezetem csak erre emlékeztem mert nem volt rég:) de megfigyelésem,hogy valahogy (nagyrészt)mindig utólag derülnek ki a vételek és eladások nem csak itt más topikokban is. emelkedik egy papír rögtön jönnek a bejelentések a vételekről, természetesen az aktuális ár alatt majd ha megáll az emelkedés nagy csend és kis esés után jönnek az itt meg ott vissza vesszük mert épp tető alatt eladták:)
Appeninn real