persze,400 előtt nem adtam a bukósokat viszont itt 350körül sokkal jobban megéri:) arra gondoltam,majd ha egyszer valamikor elkezd emelkedni és úgy érzem ennyi elég volt nekem és eladom utána lesz a nagy bumm.
ja tényleg már tízen éve befejeződött,csak megzavart,hogy az utolsó évadokat már nem néztem:) nagy f@sz vagyok,tökre elfelejtettem,hogy már egy hónapja nincs veszélyhelyzet,simán abban voltam,hogy még tart.
Ha végre eladod... :D #CIG Amúgy ebben a nyári pangásban nem gondolnám, amíg nincs se hír, se kgy nem lesz forgalom sem. Szeptemberig csurog lefele, majd onnan lehet valami.
hát szólj nekik:) persze közgyű nélkül is elénk tárhatnák a terveket,de Jellinek mondta azt,hogy ott akar megnyilatkozni. "A 2020. évi veszélyhelyzet megszűntetését követően a Társaság
vizsgálja a Közgyűlés megtartásának lehetőségét a hatályos jogszabályi
környezetre is tekintettel."
az a a baj, nem teszik közzé a terveket. Egyelőre annyi van, hogy egy egyre dagadó pénzeszsákon ülünk. Vagyis ülnek. Ők. Az nekünk kevés. Ezalatt nem hogy részvényesi értékteremtés, de részvényesi érték csökkenés tapasztalható, ami fájdalmas a befektetőknek. Persze, tudom, türelem....
Appeninn real