Mondom, mi lesz itt a karácsonyi ajandék: december 23-ig nulla kötés, majd aznap 16:59-kor csinál a vajda egy 10 db-os kötést 409-re, közben az asszony ordít a nappaliból, hogy már megint költöd a pénzt? Add el! 😁😁😁 Köszönjük az új vezetőségnek ezt a csodálatos évet, csak úgy vibrál a szemem a milliárdos forgalomtól. A halott nagyanyám többet köt mint ezek! 😁😁😁
Látom, À1G Akkóban szépen bővítget, itt pedig nem csinál semmit. Csütörtök van. Sikerült a héten 100 db papírnak megforognia. Gratulálok! Csodás kilátások. Jézuska meghozza nekem a majzsugort úgy látom.
mondtam ha valaki nek nem tetszik valami akkor papir nelkul beszeljen.Add el es ugy beszelj.Ha meg ti is tartjatok akkor annak megvan az oka miert tartjatok.En nem irok semmit mert nincs mirol jelenleg.Majd a rest betolti 326-nal aztan meglatjuk merre tovabb.
temirol beszelsz aruld mar el nekem ha 3 eve adjak kf papirjait akkor milyen reszveny van itt pluszban?Ez szin tiszta logika 3 eve mondogatjatok kf adja es meg mindig azokat a papirokat adjak?Gyerekek valami jobb sztorit kene kitalalni mert a konyv is arulkodik arrol hogy semmit nem adnak.
Ne kezd mar te is ez tobbszor meg lett beszelve nem tomnek mert nincs mivel.Mindenki minuszban ul egyelore ebben a papirban meg ok is.Mondtam mar semmi kozuk nem lesz itt semmihez ahogy az elozo brigadnak se volt semmi koze.Mar reg lezorongaztak volna ha ez az o project-je lenne.
OTP kilőtt! Ez a fos is megindulhatna már! Szégyellje magát a vezetőség, mi a búbánatos ph@szn@k jöttek ide??? Hogy harmadoljon az árfolyam egy Àdámosi töméssel?
a hir nelkuli resek biztos nem azok lesznek.Azoknal tudom elkepzelni amikor kijon egy hir es masnap ugy nyit de persze elotte ne mvolt az arfolyam manipulva.Itt nem volt egy deka hir se a zutobbi idoben csak ugy meghuztak a semmire rest hagyva ami azt jelenti hogy azt szandekosan hagytak ott.
Amixa Holding Nyrt.