Az Igazgatóság felhatalmazta a menedzsmentet, hogy tárgyalásokat folytasson egy kelet- és egy nyugat-európai biztonsági nyomda megvásárlásáról. Ha az átvilágítások igazolják a várakozásokat, akkor még az első félévben sor kerülhet az akvizíciókra.
Ja, olvastam. Szerintem okosan vezetik a céget, és ez fontos. Más dolog, hogy az árfolyam nem csak ettől függ. Nyilván a mostani csapkodó hangulatban benn van a "le" is.
Szerintem az akvizicióig nem lesz semmi komoly emelkedés.A hírek után viszont valahova 950-980 körülire kéne jönnie.A 4. negyedév környékére 1.000 a reális.
A 2009-ben már jelentkező gazdasági válság költségcsökkentési igényeket támasztott, viszont a parlamenti választások lebonyolításának biztosítása és a 2010 második félévében jelentkező újabb megrendelések érdekében – kapacitásainkat és az ehhez tartozó munkavállalói létszámot fenntartottuk. Ennek költséghatása jelentkezik számainkban. Mindemellett 2010 alapvetően a növekedés megalapozásáról szól. A tervezett akvizíciókat igyekszünk még az első félévben lezárni. Jelenleg a cégek átvilágítása zajlik.
nem kell aggódni bizonságos papir, ha nincs profit warning nem esik sokat:) viszont ha jön valami jó hir akkor megyünk fel az oti kiakadt várjuk ide a vevőket
izgulni csak a certikkel kell...
vki szabadul tőle 800on....nem mozdulunk...reméljük nem sok van már neki...helyben toporgás,hozzá képest nagy forgalommal...kitörés lesz...valószínűsíthető,h felfelé ekkora esés után...
Állami Nyomda