igen...ezt tudom...tehát beállítom stop-ot mondjuk 990-re az eladást pedig 980-ra...ez stimmel...de az a stop limit...viszont van olyan stop amit piaci áron ad el egyből és mindenképpen.....tehát ha mondjunk 1000ft-on áll a részvény és bazi nagy szakadás van,mondjuk leöntik 8%ot és nekem volt egy stop megbízásom 990-en piaci áras eladáson...akkor mennyiért adja el??
Az eladásnál a stop legyen mindig magasabb, vételnél fordítva.
Törölt felhasználó2010. 01. 19. 11:39
Tudna vki segíteni??Arra lennék kíváncsi ha mondjuk van egy részvény ami 1050 ft ba kerül jelenleg...én beteszek stop-ot mondjuk 990-re,de piaci áras eladásra akkor kb mennyiért fogja elpasszolni??
Hogy miert vettem allami nyomdat?
Amikor januar elejen lattam az elso 250k atkotest, 880-900 ig ment, aztan masodik nap ugyanez tortent es gondoltam, hogy harmad nap is lesz ilyen es igy 881 er vettem, utana neztem kicsit a cegnek, nincs hitel, lehet hogy lesz osztalek, lesz akvizicio, eleg regota volt 880 kozeleben-> minden amellett szolt hogy vasaroljak, eddig szerintem most csak miattunk van itt az arfolyam910-920-930, meg senki nagy nem ugrott ra...
kicsit lentebb megy én is veszek egy csomagot, de azt a szintet még nem futotta meg.
Te mire alapoztad?
Én azt gondolom, hogy ha az a Román üzlet bejön, amit cc 1-2 hónappal ez előtt rebesgettek még a híradóban is, akkor ha nem is az ez elötti szintekig emelkedhet, de azért kiláballhat ebből a posványból.
En is eleg pozitiv vagyok vele kapcsolatban, jonni fog majd az akvizicios hir, remelem mihamarabb, meg remelem lesz osztalek is, aztan eleg hamar 1000 ft felett leszunk.....en meg vasarolnek de kizarolag 910 fton vagy alatt:D
950 feletti árfolyamra....egy erős pozitív na és 1000fölé ugrik...persze jöhet akvizíciós hír is...múlt héten 500ezer db cserélt gazdát...persze ez lehetett sima átkötés ami semmit sem jelent,viszont az árfolyam akkor880 volt és az átkötés 900fton történt....rá két napra már 900 felett voltunk....az út elvileg szabad 1000 és 1100 közé...hogy mennyi idő alatt jó kérdés...nem beszélek rá senkit ...én látok fantáziát benne,de soha semmi nem biztos...;)
2nap múlva 950 felett...aki figyeli a mozgását a papírnak látható,h minden 10 forinton áll egy kicsit...ez így volt 910-920-930on....ja és 890-en is...minden szinten várnak arra aki eladja a papírját ennyiért...amikor már nem adja senki akkor lép feljebb kicsit....a 930még korai..tegnap látható volt 4800db záróban....csak egy kis türelem...legalábbis én várok....
Állami Nyomda