Figyi, ha nem 100, 500as pakkok mentek volna, hanem 5k, 10k-s, akkor nem rakom be. De ekkora forgalom mellett, mas valaki siman beonthetne, beonthette volna..
Nem vagyok az ellensegem, de milyen jol jartam volna, ha sikerult volna elpasszolnom, valaki megint berak eladasra, es ugyanaz tortenik mint mikor en beraktam es most meg vissza is vasaroltam volna...
Nem arra mondtam ,hanem arra az betett 3k-ra, amire azt mondtad mára ellenállásnak megfelel.
Erre visszaöntötték a papírt és lehetséges a kitörés is validálódik ezzel.
en probalom kerulni az olyan papirokat, amik mogott nincs funda, spekire is csak olyat veszek, amit ha rajtam marad se banok. RFV-re en is raereztem, azota is van pakkom (ami mar tobb, mint 60% folotti hozamnal tart kevesebb mint egy ev alatt..)
meg egis, emasz, s mol is van a portfoliomba, a tobbit mar tobbnyire eladtam. mostansag csak csipegetek, kisse tartok a valasztasi idoszaktol. mondjuk molba tegnap belevettem volna spekire, ha tobbet tudnek gep elott lenni... no, munka van, megyek.
hajra tovabb!
már reggel írtad, új elemzés van a profitline-tól.
az új olvasók kedvéért:
... ha a 900 forintos ellenállásán áttör, akkor a következő megálló 1080-1100 forintnál következik. Csökkenésben addig is támasz 880, illetve 870 forintnál...
Köszi a tanácsot. Elsősorban tartós befektetésnek gondolom a nagyok mellé. Azokkal viszont csak spekizek. Ezért kell egy "biztos "darab is. Korábban RFV volt de abból valamiért kiszálltam amit már bánok. Én őszintén megmondom,hogy nem igazán foglalkozom semmi indikátorral,grafikonnal...stb . Csak figyelem a piac mozgását,a hangulatot és az irányadó trendet. Stopot is ritkán használok. Néha remegek is miatta. Szerencse az kell,köszi,nektek is.
Állami Nyomda