Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 06. 08. 16:58

ADATSZOLGÁLTATÁSról  

Üdvözlet!

Részemről nagyon nem vagyok megelégedve az adatszolgáltatással.

Egyrészt a nyugathoz képest itt relatíve igen magas árakat kérnek érte, másrészt még a historikus adatokat is úgy kell g"uberálni", vagy kéregetni, jóesetben minden nap szépen letöltögetni!!!

Még jó hogy létezik a SDU program amely 2009 ig ingyenes azthiszem - addig meg csak kitalálnak valamit...

Ez szörnyű tehát.... - úgy érzem..

A Porfolio.hu adatletöltése sem valami frankó - legalábbis intraday adatokat tekintve!

Befizettem az SMS-t, hogy letöltögetem egybe az Intraday adatokat a főbb részvényeknél 2002-től ugye... erre....

Semmi egybe nFILE letöltés, vagy megkönnyítés... áhhh

SŐT - naponként egyesével manuálisan kimásolgathatnám az oldalról - ráadásul a jelölések (+,-) illetve egyéb problémák miatt a másolás tagolása sem olyan, hogy utánna bármilyen "adatbázissá" alakítható legyen - tehát még akkor sem igazán használható, ha Pár százat klikkelget az ember - vagy ezreket.... - gondoljunk bele....

/a panaszlevelemre sem jött válasz...:( /

No ez a véleményem!

Persze hírujságnak egész szuper lett a portfolio, és úgy látom hogy egész szépen növekedik is és fejlődik... én is sokat betérek ide... bár a sok "fizetős" cucc elég kiábrándító - szerintem egy ilyen nézett lap a reklámokból is már rengeteg bevételhez jut - na mind1 - ez van :)

Made in HUN :)

MÁS:

Ha van véleményed az adatszolgáltatásról, pozitív illetve negatív, kérlek oszd itt meg velem, illetve a többiekkel!

MÁS:

INGYENESEN létrehoztam ezt a fórumot témát a portfolio.hu-nak - öröme telljen benne! :)) --- A Negatív kritikát inkább ÉPÍTŐ kritikának vegyék...

Amit nemrég tapasztaltam az nem nevezhető historikus intraday adatletöltési lehetőségnek!!!!!!

Minden jót!

SzikraShark

/ www.tozsde.gportal.hu /

*A postért felelősséget nem vállalok - aki akar gondolkodjon el rajta!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 06. 11. 14:49
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Üzletileg jó ötletnek tartom, hogy ingyen adjátok elsejétől az elemző program reál-timéjét! Csak igy tovább!
Törölt felhasználó 2006. 06. 09. 15:08
Másnak nincs véleménye?? :)
Törölt felhasználó 2006. 06. 08. 20:47
Előzmény: #2  bpmcwap
Szia!

Kicsit megértelek - de nem szaroztam le a Portfolio-t! - Egyáltalán nem.
A Grafikonokról is kérdeztem őket hogy gond e hogy kiteszem, de nem válaszoltak - aztán írtam ki egy nyilatkozatot - azt ennyi.
Bár mások is engedélyezték a chartok kirakását, tehát megoldhatom mással - bár szépek a portfolio chartjai.
Az oldalam nem reklám cél - egyszerüen a nevem alá szoktam írni! - Mondjuk az teljesen nonprofit! :)

Szóval nem kell védened a portfolio-t és én nem rájuk montdam hogy sz@r :) - csupán az adatletöltéses részre - nem tudom tapasztaltad e.... nomeg ez az egész fórum az adatszolgáltatásról szól! :))

Köszi a válaszod és az egyetértésed is a végén. - ennek örülök - remélem az Internetes tőzsdézők nem csak egyénileg tudják majd hangoztatni, hogy kicsit kéne hasonlítani a nyugathoz bizonyos szinten! :) - Mondjuk nem az adók szintjén :))

Nah minden jót mindenkinek - várom a további hozzászólásokat is!

*--- $zikra$hark ---*
/www.tozsde.gportal.hu/
bpmcwap
bpmcwap 2006. 06. 08. 17:18
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
bakker... :DDD
Már ne is haragudj de ez kicsit durva igy ebben a formátumban... Nem akarok a portfolio védelmére kellni, mert szvsz nem szorulnak rá de azért elgondolkozhatnál egy kicsit... Finoman lexarozod a portfoliot, és belinkeled az oldalad, ahol a portfolio grafikonjait teszed ki a főoldaladra... azé ez szvsz a pofátlanság ne továbbja... :DDD Na nem mintha a tozsdecapak.hu mittudom én milyen profi oldal lenne, de legalább betartunk egy-két iratlan etikai szabályt... Ellenben ha jobban tudod csinálni mint ők akkor hajrá és sok sikert hozzá, de amit az oldaladon (is) irtál, azért az nem gyenge... :) Bátor cápa vagy vaze... :DDD
---
Az adatokhoz valo nehézkes hozzájutással ellenben egyetértek csak ezt valahogy szvsz máshogy is lehetett volna...

Topik gazda

stormy8
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek