Topiknyitó: Portfolio 2011. 04. 02. 09:00

A tőzsdei tévhitek elűzője Magyarországon  

Ugrás a cikkhez
Dr. Van Tharp, a világ egyik legkeresettebb tőzsdei trénere, a tőzsdei pszichológia tudományág megteremtője, több mint, 5 tőzsdei bestseller szerzője a Portfolio.hu meghívására 2011. június 14-én Budapesten tart előadást. Dr. Tharp nem ígérget...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=147411
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dezso_Laszlo 2011. 04. 03. 00:04
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Leírnám, de már megelőztek. Az illető közgazda, bár ő kicsit többet lát a világból, mint a tipikus orthodox közgazda (pl. Te, bár Te azért az átlagosnál nagyobb tárgyi tudású vagy a szakterületeden). Igaz, nem tud a GW mindent felülíró fontosságáról, azon belül a Növényvilág szörnyű rugalmatlanságáról, a heringek kipusztításának katasztrófa-okozásáról, ... de a kérdésedre bőven találsz választ.

Latouche,Serge: A nemnövekedés diszkrét bája. Savaria University Press, Szombathely, 2011. p.135, 22cm, 2500Ft. Link a kiadó igazgatójához: +36 30 366 7152 (Fűrész Balázs; én rajta keresztül tudtam hozzájutni a könyvhöz)
Törölt felhasználó 2011. 04. 02. 23:27
Előzmény: #3  Dezso_Laszlo
"amiben nem a profitszerzés logikája diktál,"

Hanem mi fog diktálni? Írd már le.
mondoka 2011. 04. 02. 22:37
Előzmény: #4  johai
Miért nem 100% az összes adó ma Magyarországon? Nem jó lenne?
Aztán a kormány kegyéből vehetnénk még levegőt is, meg ha mosolyognánk szépen mindenhez. :S
johai 2011. 04. 02. 20:32
Előzmény: #3  Dezso_Laszlo
Szerintem is különadó kéne mindenkinek:-)
Dezso_Laszlo 2011. 04. 02. 14:08
Előzmény: #1  portfolio
Én a kormány helyében húszmilliós különadót szabnék ki a tanfolyamszervezőre minden egyes résztvevő után, ... akkor nem hetvenezer lenne a részvételi díj, hanem húszmillió-hetvenezer ... és sokkal kevesebben foglalkoznának olyasmivel, ami szükségtelen. Magam ellen beszélek, mert nekem az apám is bróker volt, ... dehát egy jövőbeli világban, amiben nem a profitszerzés logikája diktál, oegészen más lesz a tőzsde is, a jelenlegi működés enyhén szólva kőkorszaki reliktum.
Törölt felhasználó 2011. 04. 02. 12:10
Előzmény: #1  portfolio
Meglepően hiteles és kivételesen jó magyar nyelvhasználattal íródott ismertető. Azt a hírt azonban, hogy a rokonszenves holland úr lenne a tőzsdepszichológia \"tudományának\" megteremtője, nem itt, hanem Busmanföldön kéne terjeszteni. Itt, Magyarországon ugyanis több ezer példányban keltek el André Kostolanyi úr művei, így hát tudjuk, ki volt az igazi diszciplina-teremtő...

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek