A magyar kormány nem kér az uniós közös Pfizer-rendelésből
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210520/kiderult-csak-a-magyar-kormany-nem-ker-az-unios-kozos-pfizer-rendelesbol-484100
Kíváncsi vagyok mi lesz helyette.
Vagy egyedi Pfizer beszerzés lesz olcsóbban.
Azért is felelőtlenség mert a visszautasított tétel vírusvariánsra igazított, vagy igazítható. A visszautasítás módja pedig külön gusztustalan - "ebben a 120 milliárdos KALAND-ban nem kívánunk részt venni". Kalandról, de inkább hazárdjátékról az ennek többszöröséért beszerzett keleti oltóanyagok esetén beszélhetünk.
Az emberek nyugati vakcinát szeretnének, a kormány ennek ellenére a hatszoros áron beszerzett keletit erőlteti. Ideje lenne már rádöbbenni az embereknek, hogy egy normális országban nem így kellene működni.
Nekem az elmúlt két napban két családtagomat és egy kollégámat oltották pfizerrel. Ettől függetlenül én is látom hogy nagyon tolják a házi bizniszben beszerzett drága kínait.
"Nem lesz semmi, mert ki vagyunk tömve egy valag pfizerrel" . .Akkor miért nem oltják az embereket?. . "A kórházakat megrohamozták az oltatni akarók, az egészségügyi online rendszer lehalt Orbán bejelentése után". "Pfizer péntek: tömeg várakozik a vakcinára a kaposvári kórháznál"
Szét osztogatták a környező országok magyarjainak, jön a választás, pityóka, vakcina lejárt szavatosságú rv , tészta cukor, konzerv "ezer" tonna számra, pénzbe sem kerül mivel a megsemmisítést ki lehet védeni :) Gyorsan egy törvény 23:54 sec így 2022-ben nem lesz "karácsony", de hasa tömve lesz a külmagyarok millióinak.:)
Nem lesz semmi, mert ki vagyunk tömve egy valag pfizerrel és valójában csak azt mondták, hogy ebből a körből maradunk ki, nem zárták ki hogy később még rendeljenek. Az se cinkes hogy egyedül Magyarország maradt ki ebből a körből, hiszen közelebb vagyunk az oltási plafonhoz mint a többi eu-s ország. Úgyhogy elsőre én is azt mondtam, hogy a kurva anyjukat, de valójában be kell ismerni, hogy árnyékra vetődtünk ebben a témában.
A magyar kormány nem kér az uniós közös Pfizer-rendelésből
Kíváncsi vagyok mi lesz helyette.
Vagy egyedi Pfizer beszerzés lesz olcsóbban.