Topikgazda: Törölt felhasználó 2006. 09. 25. 16:12

A "legszexisebb" légitársaság?  

Ugrás a cikkhez
A "legszexisebb" légitársaság imázsát építi fel a SkyEurope, a diszkont-légitársasá g pénteken este mutatta be azt a repülőgépet, amelyet egy 20 éves magyar lány, a Miss Word Hungary 2006. évi döntősének arca díszít majd.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=74040
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 09. 26. 20:44
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
bezony. sztem egyetlen barátnő kell, de az mindig ott legyen, ahol akarod. (konyha, ágy, messze távol, stb.)
ha ezt nem lehet megszervezni, akkor lép életbe a 2. de akkor meg 2 bnőt kell "eltávolítani", ha nem vágysz női társaságra átmenetileg. és akkor még a lebukás kockázata nem is került terítékre...
Törölt felhasználó 2006. 09. 26. 19:54
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
:)

Igen abba az a gond, hogy féltékeny lesz az egyik a másikra vagy olyan jól "elvannak" kettesben, hogy már nincs férfira szükség:)
Törölt felhasználó 2006. 09. 26. 17:04
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
az nem jó, mert nem lehet összehozni őket :)
a lá fideszes vicc (miért jó a fideszes barátnő)
sztem a 2 barátnő csak dupla nyűg - csak akkor jó, ha területileg más helyen vannak, és lehet őket "váltogatni"

- de persze nekem már ilyen gondolataim nem lehetnek... :)
Törölt felhasználó 2006. 09. 26. 09:19
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Kraptor, ennél már csak az lenne a jobb, ha az egyik barátnőd barátnője lenne. :-)))))
Törölt felhasználó 2006. 09. 25. 17:13
Előzmény: #1  portfolio
Barátnőm egyik barátnője Skynál dolgozik és volt olyan szoknya koncepciójuk a légikisérőknek, hogy ha lehajolt kilátszott a bugyija, nagyon jó volt csak sajna nem láthattam a barátnőt guggolva:):)

Topik gazda

Kraptor
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek