Július elején elvégzett alapkezelői felmérésünk óta közel 6%-ot emelkedett a BUX index, a MAX pedig a forint 4%-os erősödése mellett 3%-ot gyarapodott. A héten elkészített augusztusi körkérdésünk alapján további részvénypiaci emelkedés inkább hosszú távon várható, viszont a forinttal szembeni bizalom kezd visszatérni (bár a szakértők rendkívül megosztottak és még mindig többségben vannak, akik 1 éves időtávon gyengülésre számítanak).
A részvények közül az Egist és az OTP a szakavatott szemek egyértelműen vételre javasolják, de a MOL népszerűségének esése mellett feltűnt egy új csillag, mégpedig a Graphisoft.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=71803
ez mind szép,de a legjobb sztem,h 4-en is kedvencnek választották az alapkezelők közül,míg a ricsi pl csak 3-at kapott ,tehát az alapok venni fogják ( graphit )
Kiszervezik az ingatlanokat a cégből,erre létrejön egy ingatlan hasznosító cég,mely szintén megjelenik a tőzsdén...
Aki nem adja el addig a részvényeit,utána minkét cégben ugyanakkora részesedése lesz,így az értelmes megoldás,hogy megkettőzik a részvényeid darabszámát.
Ez nem jelent feltétlen nyereséget,mert a Graphi törzsrészvényeid értéke az ingatlanok értékével csökken,csak hát valszeg nem fog matematika alapján eloszlani az ár...
Tehát spekuláció,de annak nagyon tuti szvsz...
most sokat javult a helyzet :) én azért még mindig bízom :) mármint a du.-ba
de a grafit mikorra várod,és hova ? most én kérdezek hülyét,de biztos azért,mert gőzöm sincs róla
Ki adott 43K-s celarat??? Az egy idiota. Sajnos Egisbe nem latom, hogy nagyon mennenek az utobbi 2 napban. Az legalabb kompenzalna a Richter bukot. En nem felek, hogy nagyon lejjebb esik. Ha lemegy 42K ala, akkor kezdodik a baj. Addig csak egeszseges korrekcio.
Asszem vennem kene meg ra. Hihetetlen, hogy mar a 43K-n vett pakkal is minuszban nyomom. Meg van 3 hete, hogy osszekapja magat. Amugy most mar fel3-ig nem veszek semmit, esetleg utana megprobalkozom.
a grafiban az nem tetszik,pedig egy ideje mindenki azt mondja,jó lesz,h nagyon lusta ,nem szeretem az ilyet ,elégé ráfáztam már a humettel,gazival..
de az egis nagyon bíztató,és erős külf.vételek látszanak benne ezt olvastam,csak a ricsid esett,megvan még ?
lehet,h 3 hónap múlva lejjebb lesznek,de azért közben mehetnek az egekbe is és lehet velük keresni,persze ha te shortolod,lehet,h novemberre igazad lesz
A konyhafőnök ajánlata augusztusra: Egis, Graphi, OTP, MOL (alapkezelői felmérés)
Ugrás a cikkhezA részvények közül az Egist és az OTP a szakavatott szemek egyértelműen vételre javasolják, de a MOL népszerűségének esése mellett feltűnt egy új csillag, mégpedig a Graphisoft.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=71803