Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvívő közleményben reagált az M1-en elhangzottakra. "A Fidesz fékevesztett hatalmi tébolyában, maradék gátlását is elveszítve, Európában példátlan módon, az ellenzék legerősebb pártjának, a Jobbik betiltásának lehetőségét is belengette" - írta. "Aljas támadásaihoz ezúttal a közpénzekkel kitömött, a CÖF-höz hasonló álcivil Alapjogokért Központot hívta segítségül...Egyértelmű, hogy a Németh Szilárd-Molnár Zsolttal fémjelzett fideszes látszatviták révén tartja lélegeztetőgépen a szatellitellenzékét, míg az egyetlen tényleges kihívóját, a Jobbikot, diktatórikus eszközökkel támadja, '50-es évek óta nem alkalmazott koncepciós eljárásokat indít ellene" - közölte.
http://index.hu/belfold/2017/10/05/a_jobbik_beszunteteserol_beszelnek_a_kozteveben/
És most valami egészen más. Megfigyelték a hölgyek és urak hogy mennyire bámulatosan egy időben tűnnek el a Fidesz trollok a fórum összes topicjából? Ilyenkor pihenő van vagy eligazítás?
A velejéig korrupt magyar miniszterelnök (o.v.) cinikusan azt sugallja a magyaroknak, hogy inkább focimeccsre járjanak, ne pedig kórházba!!!Ezért kényszerül ő maga is Grazba járni gyógykezelésekre.
"Először az állításodat, hogy rossz a focink egy selejtezős vereséggel igazoltad. Azután a VB kieséssel! Azután a FIFA ranglistás eséssel." A fentiek szerint, szerinted jó a magyar foci?
A második rész mindnél lemaradt! :) Hiába ez az életed,manipulálás! Kettős mérce és társai! Először az állításodat, hogy rossz a focink egy selejtezős vereséggel igazoltad. Azután a VB kieséssel! Azután a FIFA ranglistás eséssel. Ez mind,mind más és más országnál is jelen van,megeshet. Ahogyan minden más amit előrángattál a fidesz rossz teljesítményének az igazolására. Csúsztatsz,csúsztatsz,csúsztatsz!
"Először hoztál egy vereséget. nem jött be!"Szeretnéd letagadni a vereséget? "majd hoztad a VB kiesést. az sem jött be." Szeretnéd letagadni a kiesést? "Most hozod a FIFA ranglistát?" Ezt már nem akarod letagadni?
A néninek kurva nehéznek tetszik lenni a felfogásának. Mondtam hogy nem sportom a feljelentés. Szegény elemes meg nem értem hogy jön ide, amíg pny pihen, addig is kell valami mumus, vagy mi van?
Láttam már gazdázásért kitiltást, most le fogjuk tesztelni, mennyire következetes a moderáció. Mindenesetre miattam nem kell aggódnod, én nem vagyok feljelentős alkat, meg szerintem ez bele is fér a véleményalkotás szabadságába.
A Jobbik beszüntetéséről beszélnek a köztévében
http://index.hu/belfold/2017/10/05/a_jobbik_beszunteteserol_beszelnek_a_kozteveben/