Topikgazda: Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 16:50

A forint sem talált magára  

Ugrás a cikkhez
Délutánra némiképp visszanyerte erejét a forint és a 296-os szint alá süllyedt árfolyama az euróval szemben, de látványosan nem enyhül a nyomás, ahogyan a régiós devizák esetében sem. A miniszterelnök által korábban bejelentett, délután esedékes Simor András jegybankelnökkel történő egyeztetésről egyelőre nem láttak napvilágot információk.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=109484
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 02. 03. 09:14
Jó reggelt-Kuki
Törölt felhasználó 2009. 02. 03. 09:07
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Hát ..
nem tudom egyébként, hogy a forint ilyen gyengeségében nem éppen az egész társadalom a felelős azzal, hogy képtelen elvonatkoztatni saját hosszú távú érdekeitől és a rövidtávú előnyökre helyezi a hangsúlyt. Éppen ezért elutasít bármely olyan reformot, amely az államháztartási hiány alacsony szinten tartását célozná.
A nem kell több megszorítás c. duma annyiban nem igaz, hogy sok esetben csupán meglévő és indokolatlan kedvezmények megszüntetéséről lenne szó, amelyek óriási mértékben terhelik az államkasszát.
A Fidesz bűne éppen abban áll, hogy minden esetben ő áll azoknak az élére - sőt kezdeményezi az ezzel kapcsolatos ellenállást -, akik ezeket a kedvezményeket megtartani akarnák, miközben mutogat a kormányra, hogy képtelen megfelelő mederben tartani a költségvetést.
Tetves párt, tetves politika.

... és ne jöjjön nekem senki azzal, hogy "... megint azorbán a hibás, pedig nem is kormányoz..".
oxylant
oxylant 2009. 02. 03. 08:59
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2009. 02. 03. 00:36
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
hát...

nem is tudom mit tegyek

a lengyeleket válasszam vagy a cseheket?

amúgy drop,látod,ennyire kiszámítható vagy

ugyanis fogadtam vkivel,hogy ezért a bejegyzésért egy napon belül megtalálsz

köszi,hogy nem várattál sokat:-))))))
az egészségedre fogom elfogyasztani,de tényleg,mert hidd el,a többi nem igazán számít
Törölt felhasználó 2009. 02. 03. 00:07
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Akkor nyisd ki a szemed:

link

Szerinted ki az utolsó a versenyben? Hasonlítsd magunkat a csehekhez is.
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 21:12
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
:-)))))

nem értelek,mért nem adod fel...

nem kancsal,csak azt látja,amit látni akar és a világ összes taktikája sem fogja eltéríteni ettől

add fel
tényleg
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 21:06
Előzmény: #3  mondoka
Ezt írtam talán?
Érdekes. A te gépeden máshogy állnak össze a betűk?
Vagy csak kancsal vagy? Esetleg kínai?
mondoka 2009. 02. 02. 21:04
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
És természetesen Gyurcsány semmiért nem felelős ebben az országban, de és természetesen ő a miniszterelnök még vagy életfogytiglan.
Törölt felhasználó 2009. 02. 02. 20:55
Előzmény: #1  portfolio
Szijjártó (óakismindenttudó) Péter szerint a forint mélyrepüléséért kizárólag Gyurcsány a felelős.

Hozzáteszem: és természetesen a zloty mélyrepüléséért is.

Evidens.

Topik gazda

Conqui
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek