Azt gondolok errol is kell beszelni. Latszik hogy vannak karok, de nincs vilagvege. A piacok kezdenek tuladottak lenni, szerintem most mar lesznek erosebb plusszos napok, csapongassal persze, lehet halaszni a zavarosban. Jo ejt!
"In conclusion approximately 10% of patients with COVID-19 may have symptoms persisting beyond three weeks, fulfilling the criteria of post-COVID syndrome. "
Ez mindenkire vonatkozik, ha jól olvasom, aki megkapta magát a betegséget. Amit én írtam, az csak az oltottakra vonatkozik, rajtuk tesztelték értelemszerűen. Lassan érkezni fognak az oltottak eredményei, mennyi szokott lenni a Phase3, amikor meg is csinálják??
Most már, hogy 2 év lement a "Phase háromból", melyet a Bolygó lakosságán hajtottak végre jönnek az eredmények is. Azoknak, akiknek csak a fele adagot adták be a Phizer-ből, ugyanolyan védettségi állapotba kerültek, mint a teljes adagot kapottak, de a mellékhatások drasztikusan csökkentek.
a 'Morbus hungaricus'-nak is nevezett TBC-ben a penicillin előtt a magyarok ~25% hunyt el... aztán bevezették az oltást is... Feltételezhető, hogy a korábbi magyar populációt elég rendesen kiszelektálhatta a TBC, így a jelen népesség is egy - általában -ellenállóbb tüdővel rendelkezhet , amihez jön a széleskörű beoltottság, valamint a megörökölt tapasztalat és infrastruktúra is (mai napig vannak speciális tüdőgondozó kórházaink) a tüdőgyógyászat terén... tehát talán ezek adhatnak némi előnyt a coronás betegséggel szemben is (?) szvsz
A Coronavirus után!