Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Egyértelműen én, hogy belemegyek vele az ostoba vitába :) és cseszem szét miatta a topikot, de befejeztem. Trollnak tartom, csak hergelni jár ide, részemről ennyi.
mutasd mar meg nekem legyszi pontosan hogy hol maradt eddig 30 milliard a kasszaban negyedevente?Me g a torlesztest se kezdtek el nem hogy maradjon penzuk.Semmi nem marad nekik csak a minuszos szamla.
jelenleg ez a ceg tobbet kotl mint amennyit kitermel.Minuszos az uzemeltetese.Jo lesz ez lefele 300-nal.Akkor ott el lehet majd gondolkozni.Addig kerulni kell amig lehet.
Az adófizetők köszönik szépen az üzletet. MNB betolt 80 milliárdot a kötvénnyel, Pro-M 68-at fog (de miből?) és az egykor állami AH bűvészkedésről (NER-esítésről) még szó sem volt.
A negyedéves jelentés szerint nem költ többet mint amit kitermel. Azért minuszos mert készpénz kifizetéssel nem járó leírások voltak. Ebidta, ÉCS fogalmának nézz utána.
Emelkedésnek szerintem igen. Q2ig el lesz 650-690 sávban, aztán meglátjuk. Ha ez a 68milliárdos hír hatására csak ennyit ment, nem tudom milyen hír kell még hogy akár csak 800ig elmenjen.
Szóval a véleményem még mindig nem változott, idő kell a cégnek, ez szerintem legalább 2év! Ha ez idő alatt bizonyítani tud, vagyis stabilan látni, hogyan tudja törleszteni az adósságokat, akkor lesz 2-3szoros árfolyam, amennyiben ez kétséges, akkor stagnál vagy csúszik picit. Természetesen idő közben napvilágot látó friss hírek bármikor közbeszólhatnak pozitív-negatív irányba is! A kilátások szépek amúgy!
Az írásaimban én is leszögeztem hogy kell 2-3 év, de szerintem fundásan rendben lesz a dolog. Én csak az árfolyamot kritizálom ill. írom állandóan hogy mivel Ner cég ezért nem várok árfolyam emelkedést akármilyen jó lesz a funda.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...