Bár ez az egész semmit se ér, mert Mihály arkangyal lángoló pallosa lecsap és még legjobb esetben is kivezetés jár a papírnak, mi pedig az örök kárhozatot kapjuk jutalmul, hacsak nem gyónunk az atyának.
Igazából elég nagy a légüres tér, funda egyelőre nem sok van a papírban (de persze lesz hamarosan), ezért nagy esés is lehetne akár, nem lehet kizárni. Mégis azt gondolom, hogy az idei késő nyári-őszi szakasz az eddigi nagy szakasz (2018 ősztől 2019 júniusig) korrekciója. Leírtam korábban a 4iG topikban is, hogy 2018 ősszel is 3 felívelés volt, 2 nagy forgalmú (első nagyobb, mint a második), aztán egy harmadik erőtlen, ahol inkább a kisbüfiket etették csak be (tavaly őszi 2000-ig); illetve a hosszabb periódusban is 2 nagy forgalmú emelkedő szakasz volt (tavaly ősz, idén tavasz), amelyek közül a 2. volt a kisebb forgalmú, és egy kisebb forgalmú emelkedés, ami a kisbüfik kis időtávú kitömése volt; előkészítve a korrekciót, ami pont most történt meg. Egyébként ebből a találgatás szintű összehasonlításból is az következik, hogy a korrekciónak a 900-as szint alá kellett mutatnia, ha az egész eddigi növekedést korrigálja, és erre gondoltam is, de nem mertem alaposabban belegondolni, és leírni, pedig logikusan a nagyobb korrekció következik az előzőekből. Igazából találgatás, Elliott-hullámokkal vagy technikai alakzatokkal nem tudom alátámasztani, ezért bírálható, de elfogadhatónak tartom. Metalheart-féle korrekciós szintek nagyjából stimmelnek; tavaly ősszel is 0,382-es fibo korrekciót csinált a papír decemberben és most is, ha az egész időszakra nézzük 2018 ősze óta, ezért a bull forgatókönyvet tartom valószínűnek a vérengzés ellenére is.
4iG károsultak, kitömöttek brühühü topicja