Ezt az oldalt is felturbózhatná a 4iG. 10 miatyánk és 15 üdvözlégy mária mellé kötelező 100 db 4iG részvény vásárlás piacin vezeklésként! Lenne forgalom :D https://online-gyonas.hu/#inditas
Atyám, nap közben reménykedtünk, az árfolyam elindult a 9. bugyor felé, aztán egyszer csak rossz irányba fordultak a dolgok és egy szép köpőcsésze alakzattal a purgatórium felé vettük az irányt. Pedig déltájban még egy ómlóskekszet is elmajszoltam. Befektette tán a perselypénzt délután?
Atyám, hallotta, hogy a potencianövelők piacára be fog törni a Lancast (cipőgyártó)? Bár ilyen névvel, hogy "lankaszt", nem sok sikere lesz Magyarországon. :D
Hát nem tudom, erre mi lehet a megoldás. Az van a Bibliában, hogy "könnyebb a tevének a tű fokán átjutnia, mint a kitiltott felhasználónak a 4iG Nyrt részvényesek topikba írnia." De ezt Matyi atya jobban tudja. :D :D
Hogyan tudok újra írni a 4IG topikba ? Azért mert feel kitiltott nincs kedvem új reget csinálni… mellesleg teljesen oktalanul tiltott ki mert csak leírtam, hogy mi fog történni a 4IG piacán és igazam is lett. Ezen nem kell felháborodni és iskolás módjára kitenni azt aki lefelé látja az irányt.
4iG károsultak, kitömöttek brühühü topicja