Atyám, mi a véleménye erről? "A szószékről is hirdették a OneCoint Miközben nagy erőkkel folyik a OneCoin felelőseinek felkutatása, sorra bukkannak fel az érdekesebbnél érdekesebb részletek is az üggyel kapcsolatban. Legutóbb pl. az derült ki, hogy a gátlástalanság nem ismer határokat, ugyanis a globális csalássorozatba még az egyházat is sikerült bevonni.Az új-zélandi pénzügyi hírszerzés adatai szerint a szamoai jegybank két „nagyobb templomot” vádolt meg azzal, hogy lelkészei tevékenyen részt vettek a OneCoin terjesztésében, több millió dollárt összeharácsolva ezzel maguknak. A központi bank állítása szerint az egyházat pénzmosásra is felhasználták. A valutát ugyan kriptopénznek hirdették, ám mint tudjuk, nem volt más, csak egy szimpla átverés."
Piaci pletykák szerint a 4iG stratégiai megállapodást készül kötni a Facebook-kal szakmai területen. Így a jövőben a következő időszakban még több összeómlásra lehet majd számítani. :D
A karibi térség egyik adóparadicsomából jelentkezett be Gerardo atya, a napi igével. Állítólag a cégek egy része a purgatóriumból az adóparadicsomba kerül. :D https://www.youtube.com/watch?v=Ms_GCDFIa84
Most már elárulhatom, én Viagrát vettem a hívek pénzén, és a pénteki lagziban terítettem. A vőlegény kapásból megvette majdnem mindet (szegény Rodnak alig maradt pár szem), majd sejtelmesen csak annyit mondott. "Úgy kitömöm most az ifjú arát, mint az Opusz részvényeseket."
Miután az árfolyam felfelé lépett ki a purgatóriumból, tényleg lett optimista célár is, ami 1080 ft volt, és már validálódott is. Épp rákattintottam a másik topicra is, hogy beleolvassak pár hozzászólás erejéig, és meglepődve láttam, hogy ketten is pont ott adták el, pedig ezt az információt még el sem hintettem. Biztos fecsegtek a ministránsok.
4iG károsultak, kitömöttek brühühü topicja