..én is így gondolom, hogy csak otp-re fér rá a korrekció..ami jót is tenne neki,mert egy ilyen erőltetett fel után, kevés vevő maradt...és lényegében shortosok javát likvidálták, így jöhet a korrekció..4500-ig még egészséges....
..a többi papírra meg ráférne már egy jó kis felkör....
A német bankok jó egy hét alatt 10% csökkentek, (az olasz bankokról már ne is beszéljünk). Egy gyenge korrekciót érzékelek egyelőre...
Később kint lehet egy erősebb csökkenés, de a magyar papírok az OTP kivételével tavalyi szintjeiken vannak. Nálunk ha nem jön valami belpolitikai esemény legfeljebb az OTP fogja pár százalék erejéig érinteni várakozásaim szerint.
..két nap azért beladtak rendesen...gondolom nem azért, hogy most megint vissza menjen 4900 fölé...na meg azért, amiért eddig csak emelkedett...most esést generálnak benne...de hát már ideje is volt...ha jó lesz a gyors akkor kilőhet...nincs ma nagy vételi kedv...s ezek java is shortok zárása lehetett...szóval én még lejebb várom...
Oti ekkora réssel fel nyitással kínálta magát a shortra...én is bővítettem..most már csak rossz adatok kellenek,egy dax lefordulás és megyünk 4600 környékére.
..nagyon gyenge benne a forgalom...ha nem teszik 600 alá, akkor van esélye egy emelkedésre...de nem tudni...mi a terv mára...
-...na otp megérett egy shortra...
..jó reggelt...
..a mai napra mit mondatnék...szakadjon tovább az otp..amíg zárom shortjaimat...a telekom meg emelkedjen...
..bár ez a 4660-as támasz kitarthat, amíg kint optimisták...
Mint korábban mondtam kedves Lipido, csak a BÉT-en trédelek, itt minden blut rövidtávú spekulatív befektetésnek tekintek. A német bankok más kategóriát képviselnek, ott ha átmenetileg hetekre-hónapokra mínuszba kerülök nyugodtan alszom, mert középtávon be fognak érni a pozícióim. (A tegnapi akár már ma is.)
Én még reméltem titkon az olasz választások előtt ma is egy esést, hogy orosz papírjaimat ismét visszavásároljam, de úgy tűnik, hogy várnom kell még az érdemi korrekcióra..
1312-13
..akivel ma beszéltünk,tudják miről van szó..
...de,mindenkit várunk, aki shortol longol...trédel,vagy hatizik...befektet vagy csak spekizik....
...de csak normális hangvételben...
..addig is.
..Áldott Békés Karácsonyt...