USA jól megborult tegnap,
fordítós formációnak tűnik,
bux is beborítós gyertyát csinált tegnap,
a hírek is kezdenek egyre borúsabbá válni,
long szempontból kemény pár hét, 1 hónap jöhet.
Eddig lehetett shortolgatni,
lehet most komolyabbra fordul a helyzet,
és kemény shortos időszak jön.
Én is figyelem tavaszra a telkot,
350-380 között jó lesz az osztalérallyra.
..jó reggelt...
..ha ma ateló nem tud 380 fölé visszazárni,akkor gond van...de ettől függetlenül...osztalékra 400 fölött lesz remélhetőleg,még ha 40 ft lesz is az....
....ma csak otp short....
Sziasztok..
A tegnapi nap nem volt rossz kereshettünk a shortal többet a longgal is kicsit. Ma meglátjuk az Usa után elengedik vagy csak azért is a felt fogják erőltetni. Most csak Telom van az mondjuk nagyon nem néz ki jól az osztivágás híre különösen nem tesz jót neki. Lassan dob a stoppom sajnos pedig jó kis papír de tönkretették.
Deutche telecom is két százalék mínuszban az sem lehet véletlen Mtel meg nem nagyon fékez 400-as átlaggal se vonzó ezért dobálhatják el sokan én még csak fél pénzér vettem egy zöld gyertya se győzne meg naposon, hogy vegyek még nem lehet tudni 30 40 50 lesz az osztalék főleg ha nem is lenne akkor pofára esne.
..telo ko...ezzel új mélypontot üttetnek...fel is hagyok a vásárlással...sőt holnap ha nem jön 80 fölé dobom...valamit nagyon áraznak...ez már nem kirázás volt...kitárazás...
Még jó hogy zártam a mi shortokat...mert a tetves ami alapok, mindig csak veszik...még a végén 0 zár..
Törölt felhasználó2013. 02. 20. 16:09
OTP reggel kiütötték így ez van 750-es vételeim nem teljesültek megint nincsen OTP-m kíváncsian várom mit kezdenek vele a, EUR 290 alá vártam. Mtel Hati tartva.
1312-13
..akivel ma beszéltünk,tudják miről van szó..
...de,mindenkit várunk, aki shortol longol...trédel,vagy hatizik...befektet vagy csak spekizik....
...de csak normális hangvételben...
..addig is.
..Áldott Békés Karácsonyt...