háááát, nem is tudom...nyitó sztem biztos lent lesz, mivel tegnap napi min-en zárt. később gondolom visszanéz a résig, de bakker, már rég láttam ekkora "gap down-t"!
az emelkedéseket én most shortbeszállókén használnám.... egyébként a TA szépen mutatta "előre" az eseményeket: MACD neg divergencia, egyre alacsonyabb tetők, a rövid ternd törése, a mozgók metszései....én 25,280-nál szálltam be amikor kicsit feljebb új loktetőt alakított ki, és már nem tudott visszamenni az emelkedő trendvonal fölé; természetesen addigra a MACD és a mozgók már rég mutatták az irányt 25,4-nél,(kék ovál karika) de így volt a biztosabb.
"milegyen": köszi a segítséget a TA-ban; MACD valóban jobb, mint RSI...
Hatiban a 25k felpatt sztem sok bár jó lenne, de reális olyan 24,7-24,8. Annak is már nagyon örülnék.
De tulképp már annak is örülnék, ha nem buknék... :)))))
(ezt a shortot megfogtam, remélem ez a long is meglesz)
IBM jelentett, ha jól látom. És a futiknak tetszik...
joe99: mostanában többször megcsinálták, hogy volt pl. 250 pontos rés hatiban, és arra még rátettek 250 pontot, azaz 500 pont emelkedés/esés volt egyetlen nap....
Szerintem meg csak játszanak itt a buxxal. Itt kis pénzzel is lehet rántani fel vagy le 3%-ot egyetlen nap. Ez szép pénzt hoz a nagyoknak...
Holnap várhatóannyitóban fel, és a záró meg a rés x2 lesz.
Az új kormány körüli bizonytalanság miatt adják a magyar piacot, szerintem. Amíg az új kormány nem mondja meg mit akar vagy inkább, amíg a tetteiből nem derül ki sajnos alulteljesítők leszünk.
DJ-vel nincs is baj. IBM zárás után gyorsjelent, és szerintem jó számai lesznek (a DJ30 index legsúlyosabbja az IBM)
Snp is elvileg vissza fog nézni 1200-ra holnap.
Engem a sima bux zavar. Ez a záró lekötés nagyon durva volt, és további jelentős esés lehet belőle. Azért -3% az esés túl nagy.
1012 határidő
ELSŐ!!!!