Próbáld meg kicsit távolabbról nézni ezt az egészet, ne 100 pont fel v. le. Abból még nem sült ki jó. Hati nem dt-re való. Persze lehet rajta dt-vel is keresni de inkább bukni.
Engem ne kérdezz, mert én abszolút KO vagyok.
Egyszerűen elkeserít, hogy ennyire egy idióta lúzer p@cs vagyok, hogy MÉG VÉLETLENÜL SEM tudom eltalálni az irányt.
Ilyenkor kell(ene) abbahagyni.
10:07-es hír: "A radikális nacionalista Jobbik erős választási szereplésének következtében fennáll a veszélye annak, hogy Magyarország nemzetközi megítélése veszít fényéből - írja a Financial Times keddi száma a vasárnapi első forduló eredményei kapcsán. A brit üzleti napilap két cikkben is megemlékezik a radikális párt"szégyenletes" megerősödéséről, és ennek kapcsán ír az új kormány előtt álló óriási kihívásokról."
Hogy ezt nem tudták már előbb megírni:)
ő már fél éve 3500-t vár az otp-től.. mikor kint esőre áll, újra leporolja a lemezt és felrakja.. ergo sokat nem adnék a szavára, ő is a sötétben tapogatozik, mint általában a többség...
Elolvastam Egon elemzéseit mára. Rövid és hosszabb távra is jelentős esést jósol. Még a telkora is.
Hm. Otp-t el tudom képzelni 7000 Ft alatt. Molt viszont támasztja az olajár, és szektortársak felminősítése.
Még nincs eladási pánik, kell hozzá egy két nap mínusz, most még mindenki reménykedik,ha kinyit az usa, majd felmegy, de ahogy csinál egy nagyobb minuszos napot, lesz még nagyobb réssel le is.
Molt is érintő hír:
"Az olasz székhelyű Eni olajipari cég és a Royal Dutch Shell részvényeit a korábbi semlegesről vételre minősítette fel a UBS - adta hírül a MarketWatch.
A bank a meglévő kockázatokat figyelembe véve úgy értékelte, hogy az európai olajipari részvények kapcsán indokolt a pozitívabb hozzáállás. A Shell részvényeit vonzónak látják annak ellenére, hogy a cégnek működési és makrogazdasági kockázatokkal kell számolnia."
Igen meglehet...long stoppok talán 25k alatt, onnan gyorsulhat az esés.
Szerintem le fogunk válni usa-ról egy korrekció erejéig. A felülteljesítésünk oka a választás árazása volt.
1012 határidő
ELSŐ!!!!